Durata: 18 mai 2019 - 28 sept. 2019

Riviera Olimpului– Studio Christina Palace– Olympic Beach

– Self-catering – 

  • PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE VINERI
  • INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE SÂMBĂTĂ

 

Ziua 1. CĂTRE GRECIA…

Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 21:30 în București în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 22:00. Se va urma traseul București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Olympic Beach.

Ziua 2.RIVIERA OLIMPULUI

În cursul dimineții vom ajunge în stațiunea în stațiunea Olympic Beach. După ora 14:00 se va efectua cazarea la Studio Christina Palace.

Zilele 3 – 8. RIVIERA OLIMPULUI

În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă stațiunea Paralia Katerini – situată în partea nordică a Muntelui Olimp, una dintre cele mai dezvoltate staţiuni din Grecia, fiind anual destinaţia preferată a mii de turişti. Paralia Katerini este o staţiune ideală pentru relaxare, perfectă atât pentru tinerii dornici de aventuri, cât şi pentru cei care călătoresc cu familia şi doresc să aibă parte de linişte şi vor să se relaxeze. Aici vă veţi simţi ca acasă pentru ca sunt foarte mulţi români stabiliţi în zonă. Plaja din Paralia Katerini a primit clasificarea internaţională Blue Flag ce confirmă puritatea apei, curaţenia plajelor şi grija faţă de mediul înconjurător. Paralia dispune de o multitudine de magazine şi buticuri, fiind o destinaţie apreciată pentru “shopping”. Viaţa de noapte este foarte variată existând diverse cluburi, evenimente artistice şi petreceri pe plajă pentru tineri. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:

*Excursie la Atena (aproximativ 45 euro/adult, 35 euro/copil 5-11,99 ani): Drumul spre Atena îi vom străbate în cursul nopții. Ajungem în cursul dimineții și începem excursia cu Portul Pireu, iar apoi vom face un tur al orașului cu autocarul. Cu această ocazie vom trece pe lângă cele mai reprezentative și frumoase clădiri ale capitalei: Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Națională, Muzeul de Istorie, Stadionul Olimpic Antic, ruinele Templului lui Zeus Olimpianul și nu numai. Urmează vizita Acropolei ateniene, unde se află vestitul Parthenon, Erechteionul și Propileele. În continuare, vom admira îndeaproape cel mai vechi și pitoresc cartier al orașului, Plaka, după care vom vizita Agora Antică și Agora Romană. În timpul liber rămas puteți vizita Mitropolia sau vă puteți relaxa în parcul municipal (fost parc regal) și grădina botanică. Plecăm din oraș în cursul după-amiezii, iar pe drumul de întoarcere mai facem o scurtă oprire la locul vestitei bătălii de la Thermopile, acolo unde vom admira statuia închinată lui Leonidas, rege spartan. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 21:00.

*Croazieră la Muntele Sfânt Athos (aproximativ 40 euro/adult, 35 euro/copil 5-11,99 ani): Athos este cel mai mare și mai important complex monahal, nu numai al Greciei ci al întregii lumi ortodoxe. Muntele Sfânt este așezat pe una din extremitățile Peninsulei Halkidiki și este regiune autonomă a statului grec. Pornim la drum cu autocarul dimineața devreme din Paralia Katerini până în portul Ormos Panagias. Aici ne îmbarcăm pe vas, iar după o croazieră înălțătoare de-a lungul țărmului sfânt, facem un popas în portul Ouranopolis, unde putem lua masa de prânz la una din tavernele de pe malul mării, sau pur și simplu putem face o plimbare de-a lungul străduțelor împodobite cu flori. Apoi ne îmbarcăm pe vas spre Ormos Panagias, după care urmăm drumul spre Paralia Katerini cu autocarul pe același traseu. Sosire în Paralia Katerini în cursul serii.

*Excursie la muntele Olimp (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani): Pornim la drum în cursul dimineții spre Muntele Olimp, care se află la o distanță de 20 km de Paralia Katerini. Ajungem cu autocarul în orașul Lithohoro, construit chiar la poalele muntelui, unde facem o scurtă plimbare pe străduțele lui cochete. Pornim apoi pe jos de-a lungul canionului râului Enipeas ce mărginește orașul, până la cascada formată între stânci, și care poartă numele de “Cada lui Zeus”. În continuare, urcăm cu autocarul pe serpentinele masivului Olimp până la Mănăstirea Sf. Dionissios. De aici admirăm superba priveliște a țărmului Mării Egee, pe de o parte, iar pe de altă parte vârful semeț Mitykas unde se află vestitul tron a lui Zeus.

*Excursie la Meteora (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Vom vedea două dintre cele șase mănăstiri din complexul monahal. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 18:00.

*Excursie Insula Skiathos (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 5-11,99 ani): Vom poposi pe una dintre plajele sale incredibil de frumoase, numită Koukounaries, care este considerată cea de-a treia ca frumusețe naturală dintre plajele Mării Mediteraneană. Următoarea oprire va fi în portul Skiathos, orașul-capitală al insulei. După ce veți lua masa la una dintre tavernele de pe malul mării, vom urca împreună până la biserica Sfântului Nicolae, de unde se poate admira panorama întregului oraș și a Golfului Skiathos. În continuare, în timpul liber veți putea vizita ruinele fostei cetăți venețiene Bourtzi și Catedrala Trei Ierarhi. În cursul după-amiezii suntem din nou pe vas, și urmăm drumul spre Paralia Katerini pe același traseu. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 22:00.

*Excursie la Sfânta Paraschiva – Valea Tempi – Castel Platamonas – Paleo Panteleimonas (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani): Prima oprire se face la Castelul Platamonas. Continuăm cu Valea Tempi și cu vizita Schitului Sfintei Paraschiva, protectoarea ochilor, de unde puteți lua apă chiar din izvorul acesteia. Ultimul popas este la satul Paleo Panteleimonas. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 17:00.

*Excursie la Edessa – Pozar (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): În Edessa ne delectăm privirea cu renumitele cascade din oraș. În timpul pe care-l avem la dispoziție putem servi masa chiar în fața cascadelor sau putem să ne încântăm cu aroma cafelei grecești într-o fostă fabrică de cânepă devenită muzeu (intrare liberă). Edessa este un muzeu în aer liber plin cu vechi mori de apă. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar. Timp liber pentru baie în piscine în aer liber cu acces gratuit sau contra cost. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 19:00.

*Excursie în Insula Evia (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Traversăm cu ferryboat-ul din portul Glifa în Insula Evia și începem să descoperim secretele celei de-a doua insule ca mărime din Grecia. Prima oprire se face la Mănăstirea Osio David, cunoscut pentru numeroasele minuni înfăptuite. Ulterior ne vom închina la moaștele Sf. Ioan Rusul. Pe drumul de întors vom face o scurtă oprire pentru liniște sufletească la Mănăstirea Kato Xenia, unde se află Brâul Maicii Domnului. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 21:30.

*Excursie la Waterland (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Waterland este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice de distracție din Europa, cu o suprafață totală de aproape 150.000 mp. Parcul cuprinde o asociere deosebită de spații verzi, construcții destinate special distracției, terenuri de tenis și baschet. În acest loc minunat vă puteți petrece ziua delectându-vă în oricare dintre variatele piscine cu valuri artificiale, cu hidromasaj, tobogane cu apă, “Râul Rapid”, apoi puteți lua masa la unul dintre restaurantele sau fast food-urile din incintă, sau puteți savura băutura preferata la una din numeroasele terase sau baruri. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 18:00.

*Shopping în Salonic (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani): Excursia începe de dimineață cu un tur al orașului pe cele mai elegante bulevarde – Egnatia, Nikis și Tsimiski, timp în care vom admira ruinele Arcului Triumfal al Împăratului roman Galerius, Rotonda și Turnul Alb. Programul continuă cu vizita la Biserica Sfântului Dumitru, considerat protectorul orașului. În timpul liber pe care îl aveți la dispoziție, vă recomandăm să vă plimbați pe străzile acestui oraș luminos și fermecător, unde puteți face cumpărături sau servi o cafea la malul mării.

*Seară grecească (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Vă invităm să participați la un program artistic tradițional grecesc, unde veți putea savura mâncărurile și băuturile specifice acestei țări și mai mult decât atât veți putea învață câțiva pași din dansurile tradiționale: sirtaki, zorba. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 00:30.

*Scufundări (aproximativ 50 euro/adult, 50 euro/copil 5-11,99 ani): Acum aveți ocazia să descoperiți adâncurile mării! Cu ajutorul unui instructor calificat veți intra în tainele tehnicilor de scufundare. Echipați cu un costum special de scafandru și înarmați cu informațiile teoretice, sunteți gata să vă aventurați într-una dintre cele mai frumoase și memorabile experiențe din viața voastră. Aici, înconjurați de liniștea și culorile adâncului, aveți ocazia să admirați îndeaproape exemplare ale florei și faunei marine mediteraneene de adâncime. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 14:30.

Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…

Dimineața se vor elibera camerele la ora 9:00, iar apoi puteți profita de un scurt program liber pentru ultimele cumpărături. În jurul după-amiezii ne vom îmbarca și vom pleca spre România pe traseul Paralia Katerini – Nei Pori – Promachonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – București.

Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!

În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

 

Studio Christina Palace

REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII
De ce îți recomandăm această cazare? ✓      Camerespațioase cu design deosebit;

✓      Personal șiproprietarprietenoşi;

✓      Acceptăanimale de companie de taliemică.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 45%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 30%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019– reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

RECOMANDĂRI:

✓      TavernaPerigiali

✓      Materka Beach Bar

✓      Perdono Beach Bar

✓      TavernaStruga – Paralia Katerini

✓      Taverva Medusa – Paralia Katerini

✓      Club Gold – Paralia Katerini

✓      Club Menta – Paralia Katerini

 

Localizare:

 

Studio Christina Palace estesituată la 200m de centrulstațiuniiși la 150m de plajapublică(contra uneicosumații de la bar se beneficieză de umbreleșișezlonguri gratuite). Tavernele, cafeneleleșimagazinle se află la 200m de unitatea de cazare.
 

Descriere:

 

Christina Palace este un studio de categoriesuperioară, situatîntr-o frumoasăstațiunelângă mare, înapropiere de MunteleOlimp. Studioulpune la dispozițiaturiștilorcamereconfortabileși bine îngrijite.
Facilităţi unitate de cazare: Studioul are recepție 24/7, lift, curteinterioară, parcare (gratuită – înlimitalocurilordisponibile), grădină, grătar, salăpentrubagaje, toaletăcomună la parterşirampăpentrupersoanele cu dizabilități. Christina Palace acceptăanimale de companie de taliemică.
 

Facilităţi camere:

 

Camerelesuntprevăzute cu chicinetă cu hotă, frigider, baie cu duş, TV LCD, AC contra cost (5€/zi/cameră care se achită la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT.

Toatecamerele au balcon cu vedere la stradă.

Peduratasejurului nu se asigurăcurățeniaîncamere. Se oferăprosoape la check in (care nu se schimbăpeduratasejurului).

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I
– Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

– Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

– Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

– Check in 14:00 / Check out 09:00;

– Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

– Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi;

– Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

– Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

– În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

 

TARIFE cazare 7 nopți/ persoană / self-catering

Supliment transport autocar dinBucurești 60 €/pers., NU este aplicattarifelordintabel.

DATE
check in
LOC ÎN DUBLĂSTANDARD PROMO ROOMS
(*locurilimitate)
-45%
(28.02.2019)
ULTRA FIRST MINUTE
-40%
(31.12.2018)
FIRST MINUTE
-30%
(31.03.2019)
 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

18.05 75 41 45 53 60
25.05, 28.09 89 49 53 62 71
01.06 109 60 65 76 87
08.06, 21.09 139 76 83 97 111
15.06, 22.06 155 85 93 109 124
29.06, 14.09 179 98 107 125 143
06.07 185 102 111 130 148
13.07, 07.09 205 113 123 144 164
20.07, 24.08, 31.08 229 126 137 160 183
27.07, 03.08, 10.08, 17.08 265 146 159 186 212
           

 

PREȚUL INCLUDE PREȚUL NU INCLUDE
TRANSPORTINDIVIDUAL *PROGRAM AUTOCAR
 

» 7 nopţicazareînregim self-catering (conform tarifetabel);

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

 

» Transport cu autocar clasificatpentrucurseinternaţionale
(se adaugă la tarifele din tabel);

» 7 nopţicazare;

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

 

» Taxa de staţiune/turistică(se achită la recepție, la check in);

» Asigurareamedicală (aprox. 43 lei/persoană) sauasigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);

» Taxele de intrare la obiectiveleturisticeșiprogrameleopționale;

» Alte taxe șicheltuieli personale.

 

SUPLIMENTE

» Cameră single:95 €;

» Demipensiune: 15 € /zi/pers.;
» Micdejun: 6 € /zi/pers.
; (se servește laHotel Katerina);

» Cină: 10 €/zi/pers.(se servește la Hotel Katerina);

» Locuripreferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc dacă se achităînagenție, 10 €/pers/locdacă se achităla autocar;

» Pentrusejur de 14 nopți se achităsupliment transport autocar învaloare de 20 €/pers.

 

REDUCERI

» Copil 0-11,99 ani gratuit, beneficiază de pat în cameră, achită75 € transport (loc în cameră dublăînsoţit de 2 adulţi);

» Al doilea copil 0-11,99 ani achită50% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat doar copilul plătitor (loc în cameră dublăînsoţit de 2 adulţi);

» Copil 12-17,99 aniachită50% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat în cameră (loc în cameră dublăînsoţit de 2 adulţi);

» Pentru loc în TRIPLĂreducere 20 €/pers din tariful de loc în cameră dublă(valabil doar pentru 3 adulţi plătitori).

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplică doar la ofertele de Early Booking din tabelul de mai sus).