Durata: 8 Zile
Pret: de la 435 € /pers/sejur

47_statiunea-biarritz-din-tara-bascilor-spania-dreamstime_12569540

Date de plecare 2019:  03.10,07.10,17.10

PREȚUL INCLUDE:

 • Transport avion București – Madrid – București
 • 7 nopți cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun și cina continental (2 mese pe zi – conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin; mesele NU vor fi servite in regim bufet, ci meniu prestabilit
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională în Burgos.

preȚul nu include:

 • Taxe de aeroport 125 euro /persoană
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/pers/zi)
 • Mesele de prânz
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale
 • Pentru datele de plecare 30.09, 03.10, 04.10, 07.10, 26.04, 09.05, 12.05, 16.05, 19.05, 23.05, 26.05, 30.05 – se plateste un supliment de 40 euro

CONDIțII DE îNSCRIERE

 • Avansul la înscriere (cu mai mult de o luna înainte de plecare) este de minim 100 €/persoană. Diferența de până la 50% din valoarea pachetului va fi achitată cu maxim până la două luni înainte de plecare. Ultima plată trebuie făcută cu maxim o lună înainte de data plecării.
 • Se acceptă partaj.
 • Nu se oferă doar serviciile la sol, se poate achiziționa doar pachetul integral de servicii.
 • Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de 20 persoane.
 • Excursiile opționale gratuite se organizează, în general, în prima sau în ultima zi, după preluarea de la aeroport sau de la hotel; dacă orarul de zbor nu permite, într-o altă zi din sejur.
 • Persoanele care nu au însoțitor cu vârsta peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur 7 nopți. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.

 

reduceri & suplimente

 • Supliment cameră single: 150 euro/sejur (număr camere limitat).
 • Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți – cameră triplă): 15 euro (număr camere limitat).
 • Copil 0 – 1.99 ani: 125 euro (taxă aeroport).
 • Copil 2 – 11.99 ani: reducere 90 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
 • Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au însotitor peste 55 ani plătesc supliment 50 euro.
 • Reducere 5% la achizițonarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card

Excursii gratuite

î Burgos – „Țărmul Castelelor”

Extraordinara catedrală gotică din Burgos este una dintre bijuteriile cele mai apreciate ale Spaniei în materie de arhitectură religioasă și domină orizontul orașului. Aceasta este inclusă în obiectivele protejate UNESCO World Heritage. La suprafață, conservatorul Burgos pare să dețină toate stereotipurile unui oraș spaniol din zona central-nordică, cu arhitectura tradițională din piatră gri, mâncăruri consistente și un climat al extremelor. Dar acest oraș își recompensează exploratorii cu un iz de legendă: sub maiestuasele spire ale catedralei se află unul dintre cei mai apreciați fii ai săi, El Cid.

î Santander

Construit în jurul golfului Sandander (Bahia de Santander) și lângă golful Biscay, acest modern și popular oraș spaniol este locația unuia dintre cele mai aglomerate porturi. Însă cele care atrag atenția turiștilor, sunt frumoasele plaje din Santander, în special în eleganta stațiune El Sardinero, unde „Playa Primero de El Sardinero” este o plajă superbă, lată și cu nisip fin, care iși menține popularitatea fără efort.

Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

Hotel Mar Comillas 4* (sau similar 4*)

î Descriere

Hotel Mar se bucură de o locație excelentă în apropiere de plajă, precum și de camere cu facilități moderne și un design plăcut , pentru ca turiștii să se simtă în largul lor și sa nu le lipsească nimic pe perioada întregului sejur.

î Localizare

Hotel Mar este localizat în stațiunea Comillas, în apropiere de port, bucurându-se astfel de o superbă priveliște spre mare.  Cea mai apropiată plajă se află la numai 1 km de mers pe jos față de hotel. Hotelul se află într-o zonă liniștită, iar în apropiere se găsesc mai multe localuri și restaurante, precum și  serie de atracții ce merită vizitate, printre care: Monumentul Marchizului  de Comillas, Casa Ducelui de Almodovar del Rio,  vechea primărie a orașului și Puerta de los Pajaros (Poarta Păsărilor), proiectată de Gaudi în 1904.

î Facilitățile hotelului

Micul dejun este servit în fiecare dimineață in stil continental. Hotelul dispune și de un bar ce servește băuturi răcoritoare și cafea. Suplimentar hotelul oferă și cameră de bagaje, room service, birou de turism, suită nupțială, recepție deschisă non-stop, facilități pentru organizarea de mese festive, precum și săli de conferință. Hotelul este dotat cu aparate de aer condiționat,  lift, seif și camere pentru nefumători.  În apropiere de hotel, turiștii pot găsi mai multe magazine, precum și localuri care servesc fructe de mare. La numai 3 km de hotel, există un teren de golf, unde turiștii pot face cursuri de golf.

În timpul liber, turiștii pot petrece timpul în camera de relaxare, sau făcând o plimbare în grădină.

î Facilitățile camerelor

Camerele de la Hotel Mar sunt spațioase, cu lumină naturală și un design modern, decorate în culori vii, fiind dotate cu baie proprie, aer condiționat, TV cu ecran plat, mini-bar, telefon, Wi-Fi gratuit, uscător de păr, podele de lemn și articole de toaletă gratiute. Camerele se bucură de vedere la mare sau la grădină.

Preţuri informative excursii opţionale

Bilbao – Gugenheim – Barakaldo 55
Vitoria – Pamplona 70
Valladolid – Palencia 70
Oviedo – Gijon – Santillana del Mar 60
San Sebastian – Biarritz 65 €