Durata: 18 mai 2019 - 28 sept. 2019

Halkidiki– Studio Afroditi– Sarti

– Self-catering –

  • PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE VINERI
  • INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE SÂMBĂTĂ

 

Ziua 1. CĂTRE GRECIA…

Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 21:30 în București în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor şi plecare la ora 22:00. Se va urma traseul Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Salonic – Kalithea- Sarti.

Ziua 2.HALKIDIKI

În cursul dimineţii vom ajunge în Halkidiki. După ora 14:00 se va efectua cazarea la Studio Afroditi.

Zilele 3 – 8.HALKIDIKI

În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă stațiunea Sarti, situată pe braţul Sithonia, un braţ mult mai liniştit decât Kassandra. Sithonia are mai mulţi munţi şi este încă relativ neatinsă de aglomeraţia turistică. De asemenea, este plină de plaje uimitoare, unele pustii, altele foarte populate. Sarti este un mic sat pescăresc transformat de-a lungul timpului într-o staţiune turistică, cu plaje lungi cu nisip fin, catalogate cu Blue Flag. Sarti este un mic sat de pescari situat pe braţul Sithonia, la aproximativ 30 de km de Vourvourou. Transformat ca printr-o vrajăîntr-o staţiune turistică, Sarti vă oferă linişte, intimitate, relaxare, o mare transparentăîn nuanţe de safir şi smarald, o plajă lungă, lată, cu un nisip foarte fin şi o privelişte impresionantă către Muntele Athos. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:

*Excursie la Mănăstirile de la Meteora (aproximativ 40 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani): Vă invităm să descoperiţi aceste veritabile muzee bizantine, situate “între cer şi pământ” (meteore), în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri. Veţi trece pe lângă Salonic, veţi traversa întreaga Rivieră a Olimpului (cu a sa frumoasă cetate Platamonas) admirând maiestuosul munte al lui Zeus, iar apoi veţi străbate Valea Tembii, ce şerpuieşte de-a lungul râului Pinios. După tranzitarea oraşelor Larissa, Trikala şi Kalambaka veţi descoperi acest loc unic în lume şi veţi putea vizita două dintre lăcaşurile monahale ce ne vor îmbogăţi spiritual şi cultural. (durata aproximativă a excursiei este de 16-17 ore).

*Excursie la Muntele Athos (aproximativ 25 euro/adult, 12 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuitcopil 0-5,99 ani):Această excursie îmbină fascinaţia impresionantului Munte Athos sau Agios Oros – aşa cum îl numesc grecii, cu o croazieră în care buna dispoziţie va fi la ea acasă. Pentru început veţi vizita micuţul sat de pescari Ormos Panagias, situat pe braţul peninsulei Sithonia, iar apoi, de pe vas, veţi putea admira toate cele 3 brațe ale peninsulei Halkidiki. Athos, este cea mai muntoasă şi cea mai inaccesibilă regiune dintre cele 3 braţe ale peninsulei. În acestă republică monahală femeile nu au dreptul să păşească, iar bărbaţilor le este îngăduit acest lucru, doar în cazul unor pelerinaje cu permis special. (durata aproximativă a excursiei este de 5-6 ore).

*Excursie la Salonic (aproximativ 25 euro/adult, 12 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani): Vă invităm să descoperiţi “oraşul de sub cele 3 Imperii” (Roman, Bizantin şi Otoman). Astăzi este cel de-al doilea oraş ca mărime al Greciei (după capitala Atena) şi este comparat cu un “muzeu în aer liber”. Timpul petrecut la biserica Sfântul Dumitru, vizitarea principalelor obiective ale oraşului (zidurile cetăţii, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Forumul Roman, bisericile bizantine etc.) precum şi o frumoasă promenadă de-a lungul Golfului Termaikos (unde se află şi simbolul oraşului – Turnul Alb) vă vor face să nu regretaţi această excursie. Iar dacă doriţi să faceţi şi shopping, bulevardul Egnatia vă aşteaptă cu magazine exclusiviste. (durata aproximativă a excursiei este de 10-11 ore).

*Excursie la Toroneos (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani): Puteți alege să faceți o plimbare pe vas de-a lungul acestui minunat golf şi apoi până la braţul Kassandra unde vă veţi putea bucura de plajele însorite. Pauza din sătucul Pefkochori va fi ideală pentru a cumpăra câteva suveniruri, iar prânzul servit de către căpitan, la bordul vasului, vă va face să nu regretaţi această zi. (durata aproximativă a excursiei este de 10-11 ore).

*Croaziera la Laguna Albastră (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuitcopil 0-5,99 ani) – Blue Lagoon (include souvlaki și băuturi) sau (aproximativ 32 euro/adult, 22 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani) – Robinsson (include dorada la gratar şi băuturi): Vă invităm într-o croazieră de o zi în care distracția este garantată. Vom pleca din Sarti și vom opri la Orange Beach și pe insula Diaporos de lângă Vouvourou. Ultima oprire o avem pe o plajă virgină, accesibilă doar de pe mare. În această ultimă pauză vom servi și masa de prânz (pe plajă) în funcție de meniul ales (Blue Lagoon / Robinsson). (durata aproximativă a excursiei este de 5-6 ore).

*Turul Macedoniei – Edessa și Pozar (aproximativ 35 euro/adult, 17 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuitcopil 0-5,99 ani):În această excursie de o zi vom merge să vedem zona de nord a Greciei – zona Macedoniei, unde vom vedea frumoasa cascadă de la Edessa, vom intra să vizităm grota din spatele peșterii și vom opri câteva minute la magazinele de suveniruri aflate în zonă. Ne continuăm drumul trecând prin Loutra și oprind în Pozar. Pe drumul de întoarcere oprim la o tavernă pentru a servi (opțional) masa de prânz / cina. (durata aproximativă a excursiei este de 13-14 ore).

*Apus de soare pe mare (aproximativ 12 euro/adult, 12 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani): Vă invităm într-o croazieră în care ne oprim în dreptul plajei Klimataria și în micul port din Sykia aflat pe plaja Pikadaki unde se află și taverna “5 Steps In The Sand”. Revenim înapoi pe vas și navigăm spre Sarti, admirând câteva plaje mici și frumosul apusul de soare dincolo de dealurile Sithoniei. (durata aproximativă a plimbării este de 3 ore).

*Plaja Portocalie (aproximativ 6 euro/adult, 6 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani): Orange Beach sau Portokali Beach este o plajă aflată la 7 km de Sarti, aceasta fiind situată într-un golf mic. Nisipul de pe plajă este alb și fin, apa mării este extrem de limpede și clară, iar cele două baruri de pe plajă oferă șezlonguri, diverse băuturi și câteva gustări. (durata aproximativă a plimbării este de 4/6 ore).

*Seară grecească (aproximativ 28 euro/adult, 18 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuitcopil 0-5,99 ani): Vă invităm să participaţi la un program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi, mai mult decât atât, veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki, zorba. (durata aproximativă a excursiei este de 4 ore).

*Plimbare pe catâri (aproximativ 27 euro/adult, 27 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani): O plimbare relaxantă pentru cei care vor să exploreze dealurile din spatele stațiunii Sarti într-o manieră inedită. Plimbarea începe din Sarti și ne duce până sus pe dealurile din împrejurimi, prin pădurea de pin unde vom opri pentru a ne trage sufletul și pentru a admira peisajul sălbatic. Aici veți avea parte si de un mic picnic oferit gratuit de ghidul însoțitor. Locul unde ne oprim pentru picnic ne oferă o priveliște spectaculoasă asupra golfului din Sarti și asupra muntelui Athos. (durata aproximativă a plimbării este de 3 ore).

*Scufundări (aproximativ 50 euro/pers 8-65 ani):Este ocazia perfectă să descoperiți lumea subacvatică, o lume extraordinar de frumoasă. Veți explora adâncurile mării, veți observa creaturile marine și veți hrăni diverse specii de pești. Pregătireateoreticădurează 30 minute, ceapractică (încălzireaînapămică) durează 30 minute, iarscufundareaefectivădurează 40 minute. Organizăm și cursuri de scafandru – primul nivel (P.A.D.I.).(durata aproximativă este de 1 oră și 40 minute).

Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…

Dimineața se vor elibera camerele la ora 9:00, iar apoi puteți profita de un scurt program liber pentru ultimele cumpărături.În jurul prânzului ne vom îmbarca în vederea deplasării pe traseul Sarti – Promahonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – București.

Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!

În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

 

Studio Afroditi

REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII
De ce îți recomandăm această cazare? ✓      AC INCLUS;

✓      Pozitionatîncentrulstațiunii, chiarpestrada cu magazine;

✓      Raportcalitate-preț bun.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 30%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

 

Localizare: Studio Afroditiestesituatpestradaprincipală, la aproximativ 50m de plajalată cu nisip fin, amenajată cuumbreleșișezlonguri gratuite(consumația la bar fiindobligatorie), înapropiereatavernelor, cafenelelor și a supermaket-urilor.
Descriere: StudioulAfroditioferăcazareînfrumoasastaţiuneSarti, ideal pentru cei care prefera o vacanță liniștită într-o stațiune boemă.
Facilităţi unitate de cazare: Afroditiesteîmpărţitîndouăcorpuri: înCorpul Asuntstudiourile cu 3-4 paturi, iarînCorpul Bsuntstudiourile cu 2 paturi. Studioulpune la dispoziţiaoaspeţilor o curtemică.

 

 

Facilităţi camere: Camerelestudiouluisuntdotate cu chicinetăutilată, grupsanitar cu duș, balcon, AC INCLUS, TV LCD, Internet Wi-Fi GRATUIT şifrigider. Curaţeniașilenjeria se asigurădoar la check-in.Unitateade cazarenu oferă prosoape. VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019– reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I
– Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

– Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

– Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

– Check in 14:00 / Check out 09:00;

– Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

– Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi;

– Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

– Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

– În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

 

__________________________________

 

RECOMANDĂRI HH:

 

✓      TavernaArgiris

✓      TavernaPirofani

✓      Maistrali Bar Restaurant

✓      Ruineleoraşului antic Sarti, situate deasupragolfuluiSykia

✓      PlajaVourvourou

✓      Mango Beach Bar

 

 

TARIFE cazare 7 nopți/ persoană / self-catering
Supliment transport autocar dinBucurești65 €/pers, NU este aplicattarifelordintabel.

 

DATE
check in
LOC ÎN DUBLĂ STANDARD PROMO ROOMS
(*locurilimitate)
-40%
(28.02.2019)
ULTRA FIRST MINUTE
-35%
(31.12.2018)
FIRST MINUTE
-30%
(31.03.2019)
 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

18.05 85 51 55 60 68
25.05, 28.09 99 59 64 69 79
01.06 129 77 84 90 103
08.06 149 89 97 104 119
15.06, 14.09 165 99 107 116 132
22.06 185 111 120 130 148
29.06, 07.09 209 125 136 146 167
06.07, 31.08 235 141 153 165 188
13.07, 20.07, 24.08 259 155 168 181 207
27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 279 167 181 195 223
21.09 135 81 88 95 108
PREȚUL INCLUDE PREȚUL NU INCLUDE
TRANSPORTINDIVIDUAL *PROGRAM AUTOCAR
 

» 7 nopţicazareînregim self-catering (conform tarifetabel);

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

 

» Transport cu autocar clasificatpentrucurseinternaţionale
(se adaugă la tarifele din tabel);

» 7 nopţicazare;

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

 

» Taxa de staţiune/turistică(se achită la recepție, la check in);

» Asigurareamedicală (aprox. 43 lei/persoană) sauasigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);

» Taxele de intrare la obiectiveleturisticeșiprogrameleopționale;

» Alte taxe șicheltuieli personale.

 

SUPLIMENTE

 

» Cameră single:85€;

» Demipensiune: 15 € /zi/pers;
» Micdejun: 6 € /zi/pers
(Miculdejun se serveşte la tavernaArgiris);

» Cină: 10 €/zi/pers. (Cina se serveşte la tavernaArgiris);

» Locuripreferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc dacă se achităînagenție, 10 €/pers/locdacă se achităla autocar;

» Pentrusejur de 14 nopți se achităsupliment transport autocar învaloare de 20 €/pers.

REDUCERI

 

» Copil 0-11,99 ani gratuit, beneficiază de pat în cameră, achită 75 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Al doilea copil 0-11,99 ani achită 50% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat doar copilul plătitor (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Copil 12-17,99 aniachită 50% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat în cameră (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Al doilea copil 12-17,99 aniachită tariful întreg de adult (loc în cameră dublă/triplă);

» Pentru loc în TRIPLĂ reducere 20 €/pers din tariful de loc în cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori).

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplică doar la ofertele de Early Booking din tabelul de mai sus).

 

INFO UTILE:

Studio

Studioulreprezintăunitatea de cazareformată din camereduble, triple şi/saucvadruple, care oferăbaieproprieşichicinetăutilatăpentrupreparareamiculuidejunsau a diverse gustări (existăexcepţiiundechicinetaestepoziţionatăînafaracamerei). Camerelestudiourilorsunt, de regulă, maispaţioasefaţă de cele ale unităţilor de cazare standard.

Self-catering (Autogospodărire / Room-Only – doarcazare)

Studioul/vila nu asigurămesele, însă au îndotarechicinetăutilată cu minimulnecesarșioferăposibilitatea de a văpreparadiferitegustări/ceai/cafea. Unitățile care funcționeazăînregim de self-catering, nu asigurăcurățeniapeduratasejurului, ci doar la sosireși la plecare (excepțiefăcândunitățile de cazareundeestespecificataltceva), nu se dauprosoape / cosumabile (săpun, hârtieigienică, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

Chicinetă

Bucătărie de micidimensiuni, utilată cu minimulnecesar: chiuvetă, plită (cu maxim 2 ochiuri), frigider/răcitor (frigider de dimensiunimicifărăcongelator), tacâmuri, pahare/căni, oală/ibric. Chicineta NU se poatefolosipentrupreparareamâncărurilorgătite, aceastaesteexclusivpentru a preparacevamai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) înniciuncazpentruprăjelisaupentru a face mâncare care necesitămulttimp de preparareși al căreimirospoatederanjaceilalțituriștiaflațiînunitatea de cazare.Folosireachicineteipentruprăjeli (peşte, carne etc.) este strict INTERZISĂ şioriceabatere de la aceastăregulăpoate fi penalizată de proprietarulunităţii de cazare. Uneleunităţi de cazareasigurăbucătărieexterioară.

Clasificareunitate de cazare

Reprezintă o diferențiere din punct de vedere al calitățiiserviciilorșifacilitățiloroferite.Unitățile de cazaresuntclasificateînfuncție de legislațiațăriiîn care se află. ÎnGrecia, studiourile/vilelesuntclasificateînchei, iarhotelurileșiaparthotelurileîn stele. Numărul de stele/chei, diferăînfuncție de fiecareunitate de cazare.Unitățile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays suntvizitateșiverificate de personalulagențieiiarclasificareaacestoraesteconfirmată de agențieînfuncție de serviciileşifacilitățileoferite de acestea, fiindsemnalate cu simbolul“SOARE”.

*Promo Rooms

Camerele din ofertaPromo Roomssuntlimitate ca număr, au perioade de vânzare diferiteși beneficiazăde reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar căînunelesituații pot apăreaanumiteinconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădirianexe, parter, pecolț, etc.), potaveadimesiunimaimici, fărăbalconsau pot aveavedereaobstrucţionată.