Durata: 8 Zile
Pret: de la 395 € /pers/sejur

De ce Santorini?

Pentru ca iti ofera tot ce-ti doresti de la destinatia ta de vacanta: peisaje fantastice, este considerata a fi cea mai frumoasa insula a Greciei, plaje cu nisip negru, alb, rosu, locatii romantice, apa cristalina, munte si mare, paduri de maslini, croaziere luxoase, hoteluri construite in stanca ce par sa te duca cu gandul inapoi in timp, traditii, taverne, cluburi de noapte, magazine, localnici prietenosi si multe altele ce-ti vor transforma visul de vacanta in realitate!

 

Sport si activitati pentru timpul liber: Rafting, snorkelling, pescuit, yachting, sporturi de apa, tenis, jogging si multe altele.

Shopping: Pe insula gasiti magazine de bijuterii, produse artizanale din ceramica, produse cosmetice pe baza de ulei de masline.

Excursii optionale

Croaziera la Apus de Soare

Se face imbarcarea pe vas la ora 17.30 din portul Athinios si se navigheaza pe traseul traditional al craterului (caldare), pentru o seara memorabila, romantica, pentru a admira apusul de soare reflectat in apele marii intre Thirassia si Oia. Totul este acompaniat de muzica traditionala, masa bufet si vin local nelimitat. Cina este inclusa la bord, cu racoritoare si vin.

SERVICII INCLUSE

7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel; Transport cursa charter TAROM OTP-JTR-OTP; Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport; Taxe de aeroport; Asistenta turistica; Bonus: Asigurarea medicala si STORNO –  indiferent de varsta; Bonus: Transfer din diverse orase din tara catre Aeroportul Otopeni;

PRETUL NU INCLUDE

Taxa locala: intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte (in functie de clasificarea unitatii de cazare) – se achita la fata locului; Excursii optionale si intrari la obiective turistice; Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel); Supliment Business Class: 95 €/pers. – OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion);

Pentru tarife actualizate si promotii active, va rugam sa ne solicitati oferta la office@sunnydays.ro