Durata: 29 dec. 2019 - 07 ian. 2020
Pret: de la 1.999 € /pers/sejur

The Big Apple, The City That Never Sleeps, The Cultural Capital of the World…  oricum ai numi New York City, impactul sau asupra culturii si afacerilor din intreaga lume este incontestabil. Vizita acestei faimoase metropole este ceva pe care nimeni nu o uita niciodata, iar in decembrie oameni din intreaga lume vin aici pentru a trai in direct caderea bilei din Times Square ce a marcat trecerea in Noul An in New York inca din 1906.  Cum intampinarea Anului Nou in Times Square atrage in fiecare an peste un milion de participanti, fiind celebra in toata lumea, exista un singur raspuns pentru intrebarea:

Tu unde vei fi de Revelion 2020?!

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

29 decembrie | BUCURESTI – AMSTERDAM – NEW YORK CITY

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia New York via Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si aterizare la Amsterdam la ora locala 15:55. Decolare spre New York cu zborul KL643 la 17:10. Sosire la New York – Aeroportul JFK la ora 19:30. Dupa efectuarea formalitatilor, transfer la hotel si cazare. Cazare hotel New York Mariott Downtown 4* sau similar New York.

30 decembrie | NEW YORK

Mic dejun. Ceea ce se spune este adevarat: nu exista alt loc pe glob ca orasul New York. In nici un alt oras nu gasiti mai multa cultura, arhitectura, gastronomie, distractie si stralucire la limita unor retele de strazi. Poate acesta este si motivul pentru care New York este atat de frenetic. Vizitatorii si localnicii pur si simplu simt ca nu au suficient timp pentru a experimenta tot ceea ce extraordinarul oras are de oferit. Indiferent de dispozitia fiecaruia, puteti foarte usor sa gasiti divertisment din belsug in orasul care nu doarme niciodata. Tur de oras New York cu ghid local (durata: 8 ore). Va invitam sa descoperiti principalele atractii ale New York-ului: Times Square – unul dintre locurile care fac New York-ul un oras care nu doarme niciodata, un loc plin de viata cunoscut pentru numeroasele teatre, cinematografe si reclame imense de pe Broadway; Catedrala Sfantul Patrick, una dintre cele mai mari catedrale catolice cladite in stil neogotic din SUA, sediul Episcopiei de New York; Rockefeller Center – cladirea ce poarta numele prolificului om de afaceri John. D. Rockefeller Jr. este spatiul ce gazduieste 19 cladiri comerciale, ce se intind pe o suprafata de peste 85 de mii de metri patrati; Grand Central Station – cea mai mare gara din lume (cu 44 de platforme pentru cele 67 de sine) este in acelasi timp unul dintre cele mai importante noduri feroviare din SUA; Wall Street din Manhattan, un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel New York Mariott Downtown 4* sau similar New York.

31 decembrie | NEW YORK – LA MULTI ANI 20-20 !

Mic dejun. Ultima zi a anului in New York City. Dimineata, puteti vizita Central Park si Fifth Avenue – una din cele mai faimoase si totodata scumpe artere comerciale din lume  si apoi sa va indreptati din timp catre Times Square numita si „The Crossroads of the World,”(intersectia lumii) – unde Broadway intalneste Seventh Avenue—pentru a astepta numărătoarea inversă a Anului Nou si caderea bilei in ovatiile tuturor celor peste 1 milion de newyorkezi si turisti din intreaga lume! La multi ani 2 0 2 0!  Cazare hotel New York Mariott Downtown 4* sau similar New York.

01 ianuarie | NEW YORK

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Pentru o zi de neuitat puteti vizita unele din obiectivele simbol ale orasului: Empire State Building – cea mai inalta cladire din New York, cu o inaltime de 381 de metri si 102 etaje; Ground Zero – fostul amplasament al Turnurilor Gemene World Trade Center; Battery Park – cel mai vechi spatiu public deschis din oras, de pe bulevardele sale lungi putandu-se vedea Statuia Libertatii; South Street Seaport – portul din New York unde s-au dezvoltat magazine luxoase si restaurante; Catedrala St John The Divine – a patra ca dimensiuni dintre cele mai mari catedrale ale lumii; Brooklyn Bridge – dupa ce s-a construit podul cu schelet de otel a fost cel mai lung din lume, astazi oferind o imagine impresionanta de ansamblu asupra orasului. Cazare hotel New York Mariott Downtown 4* sau similar New York.

02 ianuarie | NEW YORK – MIAMI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Delta Airlines catre Miami DL2944 cu decolare la ora 11:00 si aterizare la ora 14:28. Sosim in unul dintre cele mai celebre locuri de vacanta din lume. Desi toate destinatiile ofera ceva fiecarui turist, Miami ofera multiple atractii pentru toata lumea: viata de noapte trendy din South Beach (infrumusetata de districtul Art Deco); agitatia din Calle Ocho si energia extrema din Little Havana; somptuoasele hoteluri din Miami Beach si refugiile istorice din Coral Gables; oportunitatile de shopping, aparent fara sfarsit, de la mall-uri moderne si intinse pana la linistea si atentia personala oferita de boutique-urile de familie din Coconut Grove; farmecul pescuitului, golfului si tenisului; fotbal de Liga I, baschet, hockey si baseball; show-uri nautice si de masini; festivaluri extravagante de arta culinara si vin….. Miami ofera toate acestea si mult mai multe. Cazare hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* superior sau similar Miami

03 ianuarie | MIAMI

Mic dejun. Exploram “The Magic City” intr-un tur de oras Miami cu ghid local (durata 5 ore): Coconut Grove, Bayside Market, Art Deco Quarter si Little Havana – cartierul unde se vorbeste mai mult spaniola decat engleza si unde sunt cultivate obiceiurile si cultura sud-americane. Dupa revolutia din 1959 clasa bogata si mijlocie a Cubei a imigrat la Miami si l-a transformat intr-un centru turistic atractiv, distractiv, colorat, zgomotos.  Dupa-amiaza timp liber la dispozitie in Miami Beach. Cazare hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* superior sau similar Miami Beach.

04 – 05 ianuarie | MIAMI BEACH

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursii optionale.

Excursie la Parcul National Everglades (6 ore). Aceasta este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din Statele Unite, creata sa protejeze ecosistemul fragil al zonei. 36 de specii pe cale de disparitie sau protejate traiesc in rezervatie, printre care pantera de Florida, crocodilul american și lamantinul. Peste 350 de specii de pasari, 300 de specii de pesti de apa dulce si sarata, 40 de specii de mamifere si 50 de specii de reptile traiesc in rezervatie.

Excursie la Key West (1 zi). Descoperim cel mai sudic oras al Statelor Unite continentale. Pe langa cele 49 de state (exceptie fac doar Hawaii) este unicul oras in care niciodata n-a fost semnalata o temperatura sub 0 °C. Orasul este situat la 150 km de Cuba si este legat de uscat printr-un pod cu o lungime de 11 km. Strada principala a insulei – Duval St. gazduieste cele mai multe restaurante si hoteluri, situate chiar pe malul marii, de 2-3 ori pe saptamana in port ancorand navele de croaziera.

Cazare hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* superior sau similar Miami Beach.

06 ianuarie | MIAMI – PARIS

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Miami pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF099 cu destinatia Paris. Decolare la ora 16:40.

07 ianuarie | PARIS – BUCURESTI

Aterizare in Paris la ora 07:15. La ora 09:40 imbarcare pe zborul AF1889 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 13:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 1.999 Euro adult loc in camera dubla
 • 1.999 Euro a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 2.874 Euro adult loc in camera single

*Remarca! Majoritatea hotelurilor in SUA au 2 paturi in camera (un pat matrimonial pentru 2 persoane si un alt pat pentru cea de-a treia persoana).

Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere majora in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – New York, via Amsterdam, Compania KLM
 • Bilet de avion Miami – Bucuresti, via Paris, Compania Air France
 • Bilet de avion New York – Miami, zbor direct, Compania Delta Airlines
 • Cazare 8 nopti cu mic dejun inclus astfel:
 • 4 nopti la New York, hotel New York Mariott Downtown 4* sau similar
 • 4 nopti la Miami Beach, hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* superior sau similar
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
 • Tur de oras New York City cu ghid local (durata: 8 ore)
 • Tur de oras Miami cu ghid local
 • Tururi pietonale in New York cu insotitorul de grup
 • Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale: 499 Euro/persoana                 (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno
 • Taxa de viza: 160 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii Banca Transilvania
 • Taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro/persoana (se achita in agentie la inscriere)
 • Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer + ghid) – obligatoriu in SUA
 • Alte vizite decat cele mentionate in program
 • Excursiile optionale

Excursii optionale (tarife informative pentru minim 20 platitori, pot suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei):

 • Parcul National Everglades: ~ 90 USD/persoana
 • Key West: ~ 150 USD/persoana

Nota: Hotelurile din SUA nu sunt clasificate oficial pe stele. Pe baza dotarilor, a impresiilor turistilor dar si a inspectiei facute de tour operator, aceastea au fost incadrate de agentie la stelarea din program pentru o buna orientare a turistilor.

Important!

 • Pentru calatoria in SUA este necesar PASAPORTUL simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei cu viza aplicata.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA

–           pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei  (exclus pasaport temporar)

–          1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) in format JPEG maxim 240KB (format tip SUA)

–          adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / talon de pensie in original din ultimele 6 luni / adeverinta de la unitatea scolara pentru elevi/studenti

–           copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)

–           in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil

–           extras de cont personal

–           copie carte de identitate

–           original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz)

–           original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA)

–           Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 în numele copilului. Toti solicitantii de viza cu varste sub 18 ani trebuie sa prezinte certificatul de nastere in original. Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in original, prin care este stabilita custodia minorului.

–           FORMULAR DS – 160  completat de catre turist

–           Taxa de viza – 160 USD echivalentul in lei se plateste personal la orice sucursala Banca Transilvaniei in baza chitantei eliberate de catre Ambasada SUA. Pentru emiterea chitantei va rugam sa accesati  http://ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp#options

–           Taxa de viza si procesare viza sunt non-rambursabile

–           prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)

–           Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

Nota!

 • In caz de refuz de viza cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare nu se percep penalizari. Recomandam ca inscrierile sa se faca in timp util astfel incat sa se obtina viza cu mai mult de 60 de zile inainte de data plecarii. ATENTIE: Pentru retragere dupa obtinerea vizei se aplica penalizare integrala!

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.