Durata: 30 mai 2019 - 26 sept. 2019

Insula Thassos – Hotel Danae– Limenas
– Mic dejun –

  • PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE MIERCURI
  • INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE JOI

 

Ziua 1. CĂTRE GRECIA…

Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 21:30 în București, Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 22:00. Se va urma traseul București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Kavala – Insula Thassos.

Ziua 2.THASSOS

În cursul dimineții vom ajunge în Grecia și ne vom îndrepta spre portul Keramoti de unde se va face îmbarcarea pe ferry-boat spre Insula Thassos. După circa 40 minute se ajunge în Insula Thassos, iar în jurul orei 14:00 se va efectua cazarea la HotelDanae.

Zilele 3 – 8.THASSOS

În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă Insula Thassos. Cu peisajul său unic, predominant muntos, cu mii de ani de istorie pe umeri, “Insula de Smarald” a mării Egee se distinge prin ospitalitatea locuitorilor săi, plajele curate, vinurile alese şi mierea delicioasă. Departe de turismul de masă practicat în alte zone şi alte insule din Grecia, Thassos vă îmbie să-i descoperiţi secretele. Deşi puteţi alege să vă petreceţi toată ziua la plajă, înotând în apele de culoarea smaraldului şi apoi înfruptându-vă din delicioasele preparate culinare, trebuie să ştiţi că mai sunt o mulţime de alte activităţi pentru care puteţi opta când vă petreceţi vacanţa în Thassos. Marea calmă este ideală pentru sporturi nautice şi pescuit, în timp ce relieful muntos vă îndeamnă să vă aventuraţi în drumeţii pe munţii din jur, precum şi prin numeroasele peşteri neexplorate încă. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:

*Turul insulei Thassos (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani): Excursia oferă o incitantă combinație de istorie, tradiție și cultură, toate încadrate într-un peisaj exotic. De-a lungul traseului vom admira sate tradiționale precum Panagia și biserica Fecioarei Maria,vom vizita Mănăstirea Arhanghelului Mihail care oferă o panoramă superbă și unde se păstrează și o parte din Sf. Cui folosit la răstignirea lui Iisus, apoi Aliki unde vizităm ruinele basilicilor și a bisericii creștine, precum și vechea carieră de marmură. Tot în turul insulei veți avea ocazia să vedeți cum se obține uleiul de măsline și vă veți putea îndulci cu mierea de pini specifică insulei Thassos.

*Xanthi-Porto Lagos-Fanari (aproximativ 40 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): O excursie complexă, care vă dă ocazia de a vizita “Orașul celor 1000 de culori”, Xanthi, având prilejul de a descoperi centrul istoric al orașului, o combinație arhitecturală între biserici bizantine, clădiri neoclasice și moschei turcești, dar totodată și partea modernă a acestuia, călcând pe urmele turcilor care au ajutat la dezvoltarea orașului. După acest tur pietonal și o scurtă pauză în oraș pentru shopping, ne îndreptăm cu autocarul către un sat pescăresc, Porto Lagos, unde vom vizita cele două biserici ce aparțin de Muntele Athos, Biserica Sf. Nicolae și Biserica Sf. Fecioare Maria, amplasate în lacul Vistonida. Admirăm peisajul din acest parc natural, ca, mai apoi, să ne continuăm drumul spre malul mării în mica și pitoreasca stațiune Fanari, unde vom poposi timp de câteva ore pentru a servi masa sau pentru a ne răcori în apele turcoaz ale Mării Egee.

*Plimbare cu vaporașul (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 6-11,99 ani): Câteva ore de-a lungul coastei, cu opriri în golfulețe frumoase, precum și alte plaje deosebite ale insulei. Imediat ce ieșiți din port vă pregătiți pentru prima oprire, unde amatorilor de pescuit li se vor da unelte speciale cu momeală gata pregătită. Veți servi prânzul legănați de valurile mării, iar restul opririlor le veți petrece înotând și admirând peisajul insulei de smarald.

*Scubadiving: O experiență unică pentru cei ce doresc să cunoască lumea subacvatică și să descopere comorile mării. Programul include instructor autorizat, echipament profesional, training și o amintire de neuitat: un scurt filmuleț sau fotografii în lumea subacvatică.

*Plimbare cu velierul sau catamaranul în jurul insuleiThassos: Această excursie vă oferă o zi de neuitat. Veți descoperi insula cu incredibilele sale plaje unde se poate ajunge doar de pe mare, golfuri extraordinare și veți avea ocazia să înotați în apele turcoaz ale Mării Egee. De asemenea aveți oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de programe pe placul tuturor.

*Sărituri cu parapanta: Vă invităm să trăiți o experiență unică, plină de adrenalină, împreună cu profesioniștii de la Thassos Adventure, aceștia având o experiență de peste 2000 de ore în zborul cu parașuta în tandem și cu o prezență de 13 ani în domeniu.

*Hiking: Pentru cei pasionați de drumeții, vă invităm să explorați insula de smarald, cum nu se poate mai bine și anume pe jos, pășind pe cărările umbrite de pini, alături de un ghid montan calificat.

*Canoe: Pentru iubitorii sporturilor nautice, organizăm din diferite zone ale insulei programe zilnice pe marea Egee într-o canoe, având alături profesioniști.

Ziua 9.CĂTRE ROMÂNIA…

Dimineața se vor elibera camerele la ora 09:00. În cursul după-amiezei se va face îmbarcarea pe ferry-boat pentru a traversa pe continent. După circa 40 minute se ajunge în Keramoti de unde ne vom continua deplasarea spre Seres – Promachonas – Kulata – Sofia – București.

Ziua 10.DIN NOU ACASĂ!

În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

HotelDanae3

REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII
De ce îți recomandăm această cazare? ✓      AC INCLUS;

✓      Excelenţăîncurăţenie;

✓      Camerespaţioase;

✓      Mic dejunbogat.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 25%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

 

Localizare: HotelulDanaese aflăîntr-o zonăliniştitădinLimenas, la 10 minute de mers pejos de centrulorașuluiși de plajă. La aproximativ 3-4 kmdistanţăse aflăvestitaplajăMarble Beach (premiatăcu Blue Flag).
 

Descriere:

 

Este un hotel cochetcu 15 camere,decorattradiţional înalbşialbastru,ceoferăcamerefoartecurate, confortabileşimobilatecugust. Miculdejun servit înfrumoasasală de meseahotelului este diversificatşisăţios (foarteapreciat de turişti).Personalul este foarteatent la nevoileclienţilor.
Facilităţi unitate de cazare: Hotel Danaepune la dispoziţiaturştilorrecepție,lobby, salăpentrumiculdejun,camerăpentrudepozitatbagajele,toaletăcomună la parter,parcareprivatagratuită(în limita disponibilităţi).

 

 

Facilităţi camere:

 

Toate camerele au băi cu duş, uscător de păr, balcon, minibar, TV LCD, plase de ţânţari, telefon, AC INCLUS, Internet Wi-Fi GRATUIT. Hotelul pune la dispoziția clienților prosoape şi articole de toaletă. Camerele au vedere la stradă sau la gradină. Curățenia în camere se face zilnic. Prosoapele şi lenjeria se schimbă o dată la 3 zile. VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019– reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I
– Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

– Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

– Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

– Check in 14:00 / Check out 09:00;

– Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

– Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi;

– Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

– Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

– În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

 

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

 

RECOMANDĂRI HH:

✓   TavernaThassianDoukas (Limenas)

✓   Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓   Taverna Mythos (Limenas)

✓   TavernaIatrou – Theologos

✓   TavernaMolos (SkalaPotamia)

✓   SatulPanagia – sat tradiționalgrecesc cu străduțepietruiteşirecunoscutpentru mica fabrică de ulei de măsline

✓   Marble Beach – vestitaplajăpremiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmurăsituată in Nord-Estulinsulei

 

 

TARIFE cazare 7 nopți/ persoană / mic dejun
Supliment transport autocar dinBucurești60 €/pers., NU este aplicattarifelordintabel.

 

DATE
check in
LOC ÎN DUBLĂSTANDARD PROMO ROOMS
(*locurilimitate)
-40%
(28.02.2019)
ULTRA FIRST MINUTE
-35%
(31.12.2018)
FIRST MINUTE
-25%
(31.03.2019)
 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

30.05, 19.09 199 119 129 149 159
06.06 209 125 136 157 167
13.06 239 143 155 179 191
20.06 265 159 172 199 212
27.06 289 173 188 217 231
04.07 319 191 207 239 255
11.07 339 203 220 254 271
18.07, 25.07, 01.08, 08.08 369 221 240 277 295
15.08 355 213 231 266 284
22.08 329 197 214 247 263
29.08 299 179 194 224 239
05.09 280 168 182 210 224
12.09 249 149 162 187 199
26.09 175 105 114 131 140
           

 

PREȚUL INCLUDE PREȚUL NU INCLUDE
TRANSPORTINDIVIDUAL *PROGRAM AUTOCAR
 

» 7 nopţicazarecu mic dejun(conform tarifetabel), se serveșteînincintaunității de cazare;

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

 

» Transport cu autocar clasificatpentrucurseinternaţionale
(se adaugă la tarifele din tabel);

» 7 nopţicazare;

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

» Bilet ferry-boat Keramoti–Thassos–Keramoti 12 €/persoană (se achită la autocar; include taxa de autocar și de persoană dus-intors + transfer port-cazare-port); copil 0-1,99ani gratuit, copil 3-5,99 ani 6 €.

» Asigurareamedicală (aprox. 43 lei/persoană) sauasigurareaTravel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);

» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

» Taxele de intrare la obiectiveleturisticeșiprogrameleopționale;

» Alte taxe șicheltuieli personale.

SUPLIMENTE

 

» Camera single: 95;

» Demipensiune: 15 € /zi/pers;

» Cina: 10 €/zi/pers. (la cerere; se serveşte la tavernaMythos);

» Locuripreferenţiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers dacă se achităînagenţie, 10 €/persdaca se achităla autocar;

» Pentrusejur de 14 nopți se achităsupliment transport autocar învaloare de 20 €/pers.

REDUCERI

 

» Copil 0-5,99 anigratuit, nu beneficiază de pat, achită60 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Al doilea copil 0-5,99 aniachită 50% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat;

» Copil 6-11,99 ani achită 75% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat (cazat în cameră cu 2 adulţi);

» Pentru loc în TRIPLĂ reducere 5 €/pers din tariful de loc în cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori).

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplică doar la ofertele de Early Booking din tabelul de mai sus).

 

NOTA:Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.  Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!

ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

INFO UTILE:

Clasificareunitate de cazare

Reprezintă o diferențiere din punct de vedere al calitățiiserviciilorșifacilitățiloroferite.Unitățile de cazaresuntclasificateînfuncție de legislațiațăriiîn care se află. ÎnGrecia, studiourile/vilelesuntclasificateînchei, iarhotelurileșiaparthotelurileîn stele. Numărul de stele/chei, diferăînfuncție de fiecareunitate de cazare.Unitățile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays suntvizitateșiverificate de personalulagențieiiarclasificareaacestoraesteconfirmată de agențieînfuncție de serviciileşifacilitățileoferite de acestea, fiindsemnalate cu simbolul“SOARE”.

*Promo Rooms

Camerele din ofertaPromo Roomssuntlimitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar căînunelesituații pot apăreaanumiteinconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădirianexe, parter, pecolț, etc.), potaveadimesiunimaimici, fărăbalconsau pot aveavedereaobstrucţionată.