Durata: 8 Zile
Pret: de la 550 € /pers/sejur

Va oferim sejururi in Benidorm, Calpe, Albir.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul cursa directa Bucuresti – Alicante si retur, compania WIZZ AIR
 • taxele de aeroport
 • 1 bagaj de cala / persoana in limita a 20 kg, o singura piesa
 • 7 nopti cazare si masa conform ofertei
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asistenta turistica locala

NU SUNT INCLUSE:

 • serviciile de catering in timpul zborului
 • asigurarea medicala / asigurarea storno
 • excursiile optionale

Excursii optionale

Valencia

Valencia este capitala comunitatii autonome Valencia, din Spania. Este al treilea oras spaniol ca marime, cu o populatie estimata a orasului de 800 000 locuitori. Valencia prezinta un climat mediteranean, cu veri calde si uscate si ierni blande. Valencia mai este si cel mai important port mediteranean al Spaniei, alaturi de Barcelona.

Cei care iubesc arta stiu ca un sejur in acest oras se poate transforma intr-un periplu cultural deosebit datorita complexului muzeal futuristic si avantgardist Orasul Artelor si Stiintelor. Iar petru cei care au incercat sa guste din mancarurile traditionale spaniole, in special paella, nu este cu siguranta nici un secret ca aceasta mancare cu orez si diferite tipuri de carne este originara din Comunidad Valenciana.

Turul istoric al Valenciei cuprinde monumente impresionante precum Statia de Nord, Turnurile Serranos si Quart, Piata Centrala, Lonja, Piata Rotunda, Catedrala din Valencia, Piata Virgina si exteriorul Basilicii si al Palatului Generalitat, cu mentiunea ca turul poate fi modificat, in conditiile in care timpul o permite, pentru a include masa de pranz sau un alt muzeu, la alegere.

Valencia insa nu este doar un oras in care obiectivele turistice de tip muzeu sunt aglomerate intr-un singur loc, el este si un oras aerisit, plin de viata si culoare, asa cum o dovedeste existenta numeroaselor gradini care imbie la relaxare si admirare a frumosului: Gradinile Turia, Glorieta, gradina Botanica ce dateaza din secolul al XVI-lea gradinile in stil neo clasic Monforte.

Parcul Oceanografic este cel mai mare parc marin din Europa si aduce in atentia si spre admiratia turistilor ecosisteme si faune importante din cuprinsul marilor si oceanelor planetei. Dintre ecosistemele reprezentate in Parcul Oceanografic se numara cele din Marea Mediterana, marile temperate si tropicale, insulele Patagonia, oceanele Arctic si Antartict.

Ca si in alte orase mari din Spania, precum Madrid sau Barcelona, viata nocturna este atractiva si in Valencia, motiv pentru care un tur nocturn pare a fi o experienta care merita traita. Turul nocturn al Valenciei cuprinde, pe langa obiectivele turistice admirabile ziua, si o plimbare de-a lungul promenadei Umbraculo, care poate culmina cu servirea unui cocktail tipic valencian: Agua de Valencia, in oricare din cluburile din oras.

Alicante

Alicante este unul dintre cele mai moderne si mai frumoase orase de pe coasta Spaniei. Aceasta metropola, denumita in limba catalana Alacant, este, alaturi de Barcelona si de Valencia, unul dintre cele mai importante porturi si statiuni turistice la Marea Mediterana si totodata, principalul centru comercial si de pescuit al regiunii Valencia. Alicante este unul din orasele cu cea mai mare crestere din Spania din punct de vedere economic. Economia locala este bazata pe turismul de agrement, facilitat de existenta plajelor curate ca si Costa Blanca cat si a diferitelor sarbatori populare. Obiective turistice: Castelul Santa Barbara, Cladirea Ayuntamiento, Muzeul de Arta Contemporana, Basilica Sfanta Maria, Manastirea Santa Faz, fosta piata de peste.

Alicante a suferit o puternica transformare pe parcursul istoriei sale, astazi fiind recunoscut ca un oras cu stil ce integreaza o viata de noapte vibranta, plaje curate si largi, magazine de exceptie si muzee incarcate de istorie. Pozitionat intre munti si mare orasul beneficiaza de o frumosete aparte si de o istorie culturala puternica, principalul reper fiind reprezentat de castelul Santa Barbara.

Guadalest

Fortul istoric de pe dealul Guadalest este situat la doar 25 km de oraşul Benidorm. Este o atracţie turistică majoră ce a fost declarată un monument istoric şi cu valoare artistică în 1974. Intrarea in fortul şi satul Guadalest se face printr-un impresionant tunel lung de 15 metri care a fost sculptat prin stânca solidă. Există numeroase muzee interesante pentru a vizita şi ruinele Castelului, care au taxe de intrare. Există o mulţime de magazine de suveniruri, unde puteţi petrece câteva ore de colindare unde se afişează vaste magazine de mărunţişuri , lucrări de artă de calitate şi diverse restaurante . Se poate vizita Muzeul vehiculelor istorice precum dar exista si oportunitatea unei plimbare cu barca, alimentată cu baterii solare, pe imensul lac Guadalest. Faceţi o călătorie înapoi în timp cu o vizită la Guadalest şi bucuraţi-vă de uimitoarele sale peisaje.

 

Parcurile tematice din Benidorm sunt in numar de cinci și reprezinta un mod excepțional pentru petrecerea timpului liber. In familie sau in grup aceste parcuri oferă o imensă ofertă de divertisment, combinat cu dezvoltarea cunostințelor despre natură și animale.

 

Terra Mitica – este cel mai mare parc de distracţie de pe Costa Blanca situat langa Benidorm. Veti putea trai aici intens misterele celor mai vechi si celor mai legendare civilizatii din Marea Mediterana parcurgand cele cinci spatii care il alcatuiesc: Egiptul – cu lumea faraonilor, Grecia – cu un cartier din Grecia Antica, Roma – cu Imperiul Roman in toata splendoarea sa, Iberia (vechia Spanie) – cu o ambianta mediteraneana. Deschis in anul 2000, parcul este una dintre cele mai populare atractii ale statiunii si are masinarii care dau senzatii tari, atat adultilor, cat si copiilor. Parcul de distractii Terra Mítica este impartit in cinci zone, fiecare avand ca tema specificul unei culturi mediteraneene antice – in Egipt, sau Ocionia, veti vedea piramide fabuloase si veti putea

calatori pe Nil.

Terra Natura – este un zoo parc de o nouă generație unde puteți descoperi „Zooimmersion”, un nou concept de design în habitatul animalelor care vă permite să intrati în contact cu animalele prin bariere invizibile pentru ochiul uman. Aici puteti vedea mai mult de 1.500 de animale din 200 de specii diferite, dintre care 50 sunt în pericol de dispariție, și mai mult de 2500 de exemplare de plante cu 160 de specii de arbori, si arbusti ce isi au originea în aceste regiuni.

Mundomar – este un parc tematic zoo cu animale marine si  pasari exotice situat pe pantele Muntelui Sierra Helada. Abundenta vegetatie tropicala și decorarea parcului introduc vizitatorii intr-o mare aventură .

Spectacole cu papagali, lei de mare și delfini, precum și diverse activități permit vizitatorii să joace un rol de conducator in vacanta sa. O gamă completă de servicii completeaza de ziua d-voastra incluzând un restaurant, autoservire, snack bar, chioșcuri diferite, magazine de suveniruri și fotografi

Aqualandia – este un spatiu natural f oarte mare unde vă puteți bucura de o varietate imensa de atractii acvatice dar si de diverse servicii auxiliare din componenta parcului. Acesta are o suprafata de 150.000 de metri pătrați, plus 50.000 de metri pătrați de parcare gratuita. De asemenea trebuie de luat in vedere vastele zone verzi, care au fost reîmpădurite cu vegetație variata din propria regiune. Parcul are mai multe piscine ,tobogane si jocuri pentru copii unde se deplasează milioane de litrii de apa extrase din puțuri proprii ,această apă fiind purificată și reciclată cu sisteme de tratare avansate. Acesta are, de asemenea, mai multe restaurante cu autoservire, snack-bar, gratar, pizzerie, chioșcuri diverse, magazine de înghețată, cafenele … si tot ce este necesar pentru a petrece o zi plină de distracții.

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE SI PARCURI TEMETICE

 • Mundomar: 31 euro/adult; 25 euro/copil (doar intrare in parc)
 • Terra Mitica: 39 euro/adult; 28 euro/copil (doar intrare in parc)
 • Aqualandia: 38 euro/adult; 29 euro/copil (doar intrare in parc)
 • Terra Natura: 32 euro/adult; 26 euro/copil (doar intrare in parc)
 • Valencia (zi intreaga): 53 euro/adult; 27 euro/copil;
 • Valencia+Oceanariu (zi intreaga): 70 euro/adult; 53 eur/copil 3-11,99 ani
 • Valencia Shopping (zi intreaga):  43 euro/adult; 22 euro/copil 3-11,99 ani
 • Guadalest (jumatate zi): 32 euro/adult; 16 euro/copil 3-11,99 ani
 • Costa Blanca tur autocar (zi intreaga): 53 euro/adult; 27 euro/copil 3-11,99 ani
 • Costa Blanca jeeptour (zi intreaga): 64 euro/adult; 49 euro/copil 3-11,99 ani
 • Alicante shopping (zi intreaga): 38 euro/adult; 22 euro/copil 3-11,99 ani
 • Murcia tur oras (zi intreaga): 60 euro/adult; 34 euro/copil 3-11,99 ani

 

Pentru tarife actualizate si promotii active, va rugam sa ne solicitati oferta la office@sunnydays.ro