Durata: 29 Dec 2018 - 04 Ian 2019
Pret: de la 359 € /pers/sejur

Revelion la Dubrovnik

Early booking euro 20/ pers

Valabil pana la 01.10.2018

Cazare in hoteluri  de exceptie

Ariston 5*&H. Kompas 4*in DUBROVNIK;

 

Ziua 1 (29.12.2018) | Bucuresti – Belgrad

Plecare din Bucuresti, ora 05:00 de la restaurantulCina pe traseulBucuresti-Pitesti-Craiova-DrobetaTurnu Severin. Cazare la Belgrad, hotel 3*.Tur de oras in capitalaSerbieipentruaadmira – BisericaOrtodoxa Sava Serbian,continuamapoi cu CitadelaKalemegdan (fostpunct de apararepentruoras, iarastaziputemvedeaportilemedievalesibaileturcesti), centrulvechi al orasului.

Ziua 2 (30.12.2018) | Belgrad – Dubrovnik

Mic dejun. Plecarecatre Croatia. Se tranziteaza Serbia si Bosnia-Hertegovina. Cazarein zona turistica Dubrovnik, hotel Kompas4*/ hotel Ariston 5* ( in functie de optiune).

Ziua 3 (31.12.2018) | Dubrovnik

Mic dejun. Tur pietonal in celmaivizitatoras al Croatiei – Dubrovnik, pentru a admiraCetatea, Catedrala, zidurileorasuluivechi, Biserica Sf. Vlaho (patronul spiritual al orasului), Turnul cu ceas, ManastireaFranciscana.

            Searaputetioptapentrucina de Revelion la H. Excelsior 5* ( un simbolr al orasuluituristic Dubrovnik)situat in zona centralasauputetiintampinaNoulAn in zona istorica.

LA MULTI ANI 2019  !!!

Ziua 4 (01.01.2019) | Excursie la Kotor-Muntenegru

Mic dejun. Optional, excursie la Kotor, celmaisudic“fiord” din Europa, inclus in Patrimoniul UNESCO. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (02.01.2019) | Excursie la Split, capitalaDalmatiei

Mic dejun. Optional, deplasarecatrecapitalaDalmatiei – Split (orasulImparatului Diocletian)pentruaadmira: PalatulsiMausoleulImparatului Diocletian (exterior), Poarta de Aur, StatuiaEpiscopului Grigore de Nin, Catedrala Sf. Duje. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 (03.01.2019) | Dubrovnik – Belgrad

Mic dejun. PlecarecatreBelgrad cu popas la Mostar(celmaifrumosoras al Bosniei). Cazare la Belgrad, hotel 3*.

Ziua 7 (04.01.2019) | Belgrad – Bucuresti

Mic dejun. Plecarecatretara. Sosire in functie de traficsi de formalitatilevamale.

 

PRET: 385  Euro/pers la H. Ariston 5* in camera dubla

            359  Euro/pers la H. Kompas 4* in camera dubla

 

Pretul include: Pretul nu include:
· transport cu autocar modern, clasificat 3*;

· cazari cu mic dejun hotel 3* in Belgrad si Ariston 5* si Kompas 4* ( la alegere, in Dubrovnik);

· vizitele cuprinse in program;

· ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

· asigurari (storno, medicala);

· intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

· excursiile si vizitele optionale (minim 20 participanti):  Cinafestiva de Revelion, cu program artistic (170eur/pers la H. Excelsior 5 *), excursie la Split (35 eur/pers), excursie la Kotor, Muntenegru (35 eur/pers).

· alte servicii decat cele mentionate in program.

·serviciile de tratamentsimasaj in cadrulhotelului din Dubrovnik

Nota :
·Pretul este calculatpentru un grupminim 30 pers

·Repartitiacamerelor se face de catrereceptiahotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasifel;  2 paturi de acelasifelsiunul pliant; un pat matrimonial siunul pliant. Structuracamerelor triple se stienumai la fata locului;

· Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de gruppoatemodificaprogramul in functie de anumiteconditiiobiectiveurmand ca pana la sfarsitulexcursieiprogramulsa se efectueze in integralitatea lui ;

·Unitatile de cazaresuntclasificateconformnormelor de clasificare locale

·ACTE NECESARE:pasaportvalabil inca 6 luni de la data plecarii; pentrucopiiminorineinsotiti de ambiiparinti este necesaracordullegalizat al parintilor. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

 

Supliment camerasingle: 170 Euro/pers;

Reducerecopil 2-12 ani, cazat in camera cu doiadulti : 50 Eur

 

Locuri de imbarcare de pe traseu:Bucuresti – Pitesti (Hotel Celly) – Slatina (Hotel Parc) – Craiova (Hotel Jiul) – DrobetaTurnu Severin (Hotel Traian).