Durata: 29 Dec 2018 - 05 Ian 2019
Pret: de la 349 € /pers/sejur

REVELION de 5* în TURCIA 2019

KUSADASI – ALL INCLUSIVE

Perioada: 29.12.2018 – 05.01.2019 | 8 zile – 7 nopți |

București – Canakkale(1noapte) – Kusadasi(4nopți) – Istanbul (2nopți) – București 

 

Early Booking (până la 30.11.2018) – Tarif 349 €/persoană

Înscriere doar cu 25 euro/pers !!!

 

Ziua 1 / Sâmbătă 29.12.2018: BUCUREȘTI – CANAKKALE

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul  București – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale. Seara cazare în Canakkale la Hotel Bogaz 2*/similar. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ieftine orașe din Turcia.

Ziua 2 / Duminică 30.12.2018: CANAKKALE – TROIA – BERGAMA (Cetatea Pergamon) – KUSADASI

Dimineața, după micul dejun, ne continuăm itinerariul spre Kusadasi. În drum vom face o oprire la Troia – povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Mai departe, ne îndreptăm spre Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat  pergamentul. Cetatea Pergam  este  citata  și în  cartea  Apocalipsei, spunându-se despre aceasta  că este  una  dintre  cele  șapte  biserici  din  Asia.  În  prezent, siturile  arheologice principale ale anticului Pergam se regăsesc în partea de Nord și de Vest a orașului modern Bergama. Drumul continuă spre Kusadasi, unde vom ajunge spre seara – cină și cazare la hotelul Richmond Ephesus Resort 5*, Kusadasi.

Ziua 3 / Luni 31.12.2018: KUSADASI – EFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității și Casa Fecioarei Maria – locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață. După-amiază ne întoarcem în Kusadasi unde ne pregătim pentru petrecerea de Revelion.

Cina festivă de Revelion este inclusă și se va desfășura la restaurantul hotelului Richmond Ephesus.

Ziua 4 / Marţi 01.01.2019: KUSADASI – timp liber

Mic dejun. Timp liber pentru a profita de facilitățile hotelului: piscină interioară, saună, baie turcească (hammam), centru de fitness, masaj, centru de înfrumusețare dotat cu echipamente moderne. Cazare și masă la Hotel Richmond Ephesus 5* – Kusadasi.

Ziua 5 / Miercuri 02.01.2019: KUSADASI – PAMUKKALE (opțional)

Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar  reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul Român foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcem în Kusadasi , cazare și masă la Hotel Richmond Ephesus 5*.

Ziua 6 / Joi 03.01.2019: KUSADASI – ISTANBUL

Mic dejun. Plecare spre Istanbul, urmând traseul Izmir – Bursa. Seara târziu – sosire în Istanbul, tur de oraș “by night” cu autocarul și cazare la Hotel Kaya 3*/similar.

Ziua 7 / Vineri 04.01.2019: ISTANBUL

Mic dejun. Program liber pentru shopping sau vă propunem un tur pietonal pentru a admira “comorile Istanbulului”: Agia Sofia (în funcție de programul de vizită), vechea biserică creștin ortodoxă ce a fost transformată în moschee, ne va întâmpină acum cu un muzeu în toată regula, la Moscheea Albastră (construită de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) – cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea în fața una dintre cele mai faimoase atracții ale Turciei. În apropierea acestora ne așteaptă și Palatul Topkapi, palat ce a găzduit toți sultanii otomani vreme de 4 secole, precum și Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate. Seara cazare în Istanbul, la Hotel Kaya 3*/similar.

Ziua 8 / Sambata 05.01.2019: ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI

După micul dejun plecăm spre București. În drumul către țară vom trece prin orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută că și moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți găși produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri. Sosire în București în jurul orei 24.00, în funcție de trafic si formalități vamale.

 

Obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (BoldItalic) se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA IEȘIRII DIN TURCIA!

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.

  • Toate intrările la obiectivele turistice din Turcia se achită în moneda națională – Lira Turcească.
  • În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
  • În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană;
  • Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și  structura programului;
PERIOADA  

LOC în cam. DBL/TPL

STANDARD LAND VIEW

 

EARLY BOOKING

(până la 30.11.2018)

 

 

 

Tarif copii 5-10.99 ani

Supliment SINGLE
29.12.2018 – 05.01.2019 369 € 349 €  

179 €

 

150 €

CONDIȚII DE PLATĂ pentru rezervările cu EARLY BOOKING:

  • avans 25 Euro/pers. la înscriere;
  • diferenţa până la data de 20.11.2018

Persoanele care vor călători singure pot opta pentru partaj în camera dublă/tripla, caz în care agenția vă propune, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, o persoană pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single.

Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.

 

PRETUL INCLUDE: PRETUL NU INCLUDE:
– Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;

– 1 noapte cazare cu mic dejun în Canakkale – Hotel Bogaz 2*/similar;

4 nopți cazare cu All Inclusive în Kusadasi – Richmond Ephesus Resort 5* (se intră cu Cina și se iese cu Mic Dejun)

Cina festivă de Revelion;

– 2 nopți cazare cu mic dejun în Istanbul – Kaya Hotel 3*/similar;

Vizita Bergama și Troia;

Tur by night (cu autocarul) și pietonal în Istanbul;

Edirne – Moscheea Selimiye;

– Însoțitor de grup.

– Supliment cameră Sea View la Hotel Richmond Ephesus, Kusadasi: 20 €/pers;

– Asigurarea medicală;

– Asigurare Travel (medicala+storno);

– Intrările la obiectivele turistice și serviciile de ghizi locali;

– Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

– Locuri preferențiale în autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers;

– Reducere pe ultima banchetă în autocar: 5 €/pers.

Excursii opționale – tarife standard

  • EFES & CASA FECIOREI MARIA – 20 Euro (tariful NU include intrarile la obiective)

·        PAMUKKALE – 45 Euro

Excursii opționale – TARIFE SPECIALE *valabile doar pentru înscrierile din țară

·  EFES & CASA FECIOREI MARIA – 15 Euro

(tariful NU include intrarile la obiective)

·  PAMUKKALE – 35 Euro

ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 20 persoane !!!!
 

Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!

Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri;

Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări;
Penalizare 100% ! Înscrierile la excursiile opționale cu tarife speciale, se fac numai în momentul rezervarii și nu se acceptă anulări! Orice excursie achiziționată după rezervare se achită la tariful standard!

 

RICHMOND EPHESUS RESORT 5* http://www.richmondint.com.tr/en/richmond-ephesus-resort-hotel-kusadasi/