Durata: 05 Apr 2018 - 20 Oct 2018
Pret: de la 395 € /pers/sejur
portugalia8
Date plecare:

2018: 05.04, 12.04, 19.04, 26.04, 03.05, 05.05, 08.05, 10.05, 12.05, 15.05, 17.05, 19.05, 22.05, 24.05, 26.05, 29.05, 31.05, 25.09, 29.09, 02.10, 06.10, 09.10, 13.10, 16.10, 20.10

Date de plecare – 7 nopti Loc in DBL
12.04, 19.04, 13.10, 20.10 395 €
25.09, 29.09, 02.10, 09.10, 13.10, 16.10 425 €
05.04 – nu include masa festivă de Paște 445 €
26.04, 03.05, 05.05, 08.05, 10.05, 12.05, 15.05, 17.05, 19.05, 22.05, 24.05, 26.05, 29.05, 31.05 435 €

 

Beneficii Senior Voyage Club Card:

1/2 zi excursie optionala pentru posesorii de Senior Voyage Club Card (Sintra si Cabo da Roca)

Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro pentru persoane sub 55 ani.

Acest card se acordă contra cost (25 € / card) la achiziţionarea primului pachet Senior Voyage, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

Tariful include:

Transport avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti

Transfer aeroport– hotel– aeroport

7 nopţi de cazare hotel ●●●●

Mic dejun + cină + 1 pahar de apă şi vin la masă

O excursie opţională de o jumătate de zi (Tur panoramic Lisabona)

Asistenţă turistică pentru întreaga perioadă

Suplimente si reduceri:

Supliment single 170 euro

Nu se acceptă partaj

Reducere a 3-a persoană 20 euro

Copil 0 – 1.99 ani: 125 euro (taxa aeroport)

Copil 2-9.99 ani reducere 50 euro în cameră cu doi adulți (fără pat suplimentar)

• Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din perioada 20.09-06.10 (inlcusiv) si 23.05-03.06 (inclusiv)

• Pentru plecarea de Revelion – supliment 130 euro/pers (nu include masa festiva).

• Pentru plecarea de Paste  – supliment 80 euro/pers (nu include masa festiva).

Tariful nu include:

Taxele de aeroport: 125 euro/ persoană

Asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno – nu sunt obligatorii însă agenţia vă recomandă să le încheiaţi

Taxă de staţiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/zi/pers)

Intrările la obiectivele turistice şi alte taxe şi cheltuieli personale

Observatii:

Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti

BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment

Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie

Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor

Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane

Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare

Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana

Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-3 euro/persoana/zi

Excursii gratuite:

Lisabona panoramic

Vizita panoramica a unuia dintre cele mai vechi orase din lume.Este plasata pe coasta de vest, la Oceanul Atlantic, unde raul Tejo, se varsa in ocean. Inima orasului este „Baixa” sau „Orasul de Jos”, zona unde se afla Castelul Sao Jorge si Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orasului este Alfama, aproape de raul Tejo.

Sintra si Cabo da Roca

Aceasta excursie va incepe cu vizita Orasului Cabo de la Roca. O cruce de pe un versant al stancii marcheaza punctul cel mai vestic. Aici un mic birou de turism elibereaza certificate care atesta ca ai atins cel mai vestic punct al Europei. Sintra, un oras frumos la poalele muntilor cu acelasi nume (muntii sunt parte a Parcului Natural Sintra-Cascais), se intinde de-a lungul unui drum care se incolaceste in sus pe deal. Atractia cea mai mare din Sintra este Palacio Nacional de Sintra, ale carui cosuri albe si dominante se ridica inconfundabile deasupra centrului orasului. Tot orasul este clasificat unul dintre locurile care apartin Patrimoniului Universal UNESCO.

*Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE

Excursii optionale:

1. Coimbra

Coimbra este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. Aici vom vizita: Universitatea din Coimbra, vestita biblioteca veche, Gradina Botanica, Muzeul National, Vechea Catedrala, Cartierul Medieval, Sf. Lucia a lui Iisus Memorial, Parcul Manuel Braga si Parcul Verde de Mondego, Parcul Central de pe raul Mondego.


2. Fatima

Fatima, sanctuarul cel mai important al Portugaliei, actioneaza ca un far pentru patru milioane de pelerini anual. Cu toate ca Fatima este greu de recomandat cuiva care nu este un credincios frecvent – orasul este putin mai mult decat un adapost pentru pelerine – el este fascinant si trebuie vizitat. Bazilica in stil neoclasic, poate primi 300000 de oameni. Se spune ca in Fatima, in 1917, trei copii care pasteau oi au fost martorii unei aparitii ale Fecioarei Maria.


3. Porto

Nu degeaba, istoria ar aminti cu drag ca Porto este locul care a imprumutat numele sau, vinului dulce de Porto. Este al doilea mare oras in Portugalia si capitala regiunii de nord-est. De asemenea, a fost denumit „Coasta Verde” din cauza vegetatiei sale luxuriante si a culturilor de struguri.


4. Lisabona

Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Este un oras in care puteti gasi nenumarate puncte de interes de care va veti bucura si descoperi alaturi de ghidul nostru profesional care va insoteste pe tot parcursul excursiei. In scopul de a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, vom vizita: Castelul S. Jorge, Comert Square, Marques de Pombal, Catedrala Sf. Maria Maggiore, Manastirea Jeronimo (in interior este mormantul lui Vasco da Gama).


5. Evora

Evora este unul dintre cele mai rafinate si mai incantatoare orase ale Portugaliei. Este un adevarat muzeu in aer liber cu un numar mare de monumente conservate si cladiri de interes public, ce au facut ca UNESCO sa protejeze localitatea, incadrand-o in Patrimoniul Cultural Mondial.

Hotel Cristal Praia / Cristal Viera Praia 3*+ (similar 3*+*) 

Localizare

Acest complex se află foarte aproape de plajă, situat între Praia da Vieira și cea de-a doua mare întindere a pinului din Europa, Pine Forest Leiria. Hotelul Cristal Praia este situat în apropierea orașelor Fatima, Leiria și Marinha Grande, unde se găsesc plaje încântătoare, mănăstiri medievale și castele. Cele mai populare puncte de atracție din zonă sunt reprezentate de: Monte Real Hot Springs (14,7 km), Dr. Magalhães Pessoa Stadium (29,4 km) și Leiria Castle (29,8 km).Complexul este format din 2 hoteluri: Cristal Praia Resort și Cristal Viera Praya

Facilitati hotel

Hotelul Cristal Praia Resort & Spa este o unitate de cazare magnifică. Oaspeții pot avea parte de o multitudine de facilități și dotări precum un restaurant, două baruri, Bar & Coffee Shop, două săli de conferinţă şi petreceri (capacitate de peste 120 persoane), recepţie deschisă nonstop, room service, piscină interioară, piscină în aer liber (deschisă în sezon), spa și centru wellness, aer condiţionat, seif, lift. Hotelul dispune de asemenea și de internet wireless disponibil în întregul hotel, parcare și facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Facilitati camere

Complexuleste alcătuit din 86 camere, dintre care 21 de camere standard și 65 de vile, care sunt o replica a caselor pescărești ancestrale, acesta este considerat de mulți un reper de ospitalitate în Portugalia. Unitățile de cazare sunt spațioase, elegante și confortabile, dotate cu baie ptivată cu cadă/ duș, uscător de păr, o terasă sau balcon, aer condiționat, TV prin satelit, telefon cu linie exterioară directă, seif (contra cost), încuietori electronice, mini bar, internet Wi-Fi.

Hotel Cristal Marinha 3*+ (similar)

Localizare

Hotelul Cristal Marinha este situat în centrul orașului Marinha Grande, la doar 16 km de Praia da Vieira (aprox. 10 minute de mers cu masina). Complexul se afla în apropierea orașelor Fatima, Leiria și Praia da Vieira, unde se găsesc plaje încântătoare, mănăstiri medievale și castele.Muzeul de sticlă din Marinha Grande se află la cca. 25 de minute de mers pe jos de la hotel. Cele mai populare puncte de atracție din zonă sunt reprezentate de:Dr. Magalhães Pessoa Stadium (9,6 km), Leiria Castle (10 km), Monte Real Hot Springs (17,7 km), Batalha Monastery (17,9 km), Pataias Train Station (19,1 km).

Facilitati hotel

Hotelul Cristal Marinha pune la dispoziția oaspeților un restaurant de tip

bufet („O Vitral”), care dă posibilitatea oaspeților să savureze preparate  delicioase din bucătăria portugheză și internațională, zonă de lobby bar („Pines Bar”), cameră de jocuri, internet Wi-Fi gratuit în tot hotelul, cameră de bagaje, recepție deschisă nonstop, aer condiționat, camere izolate fonic, seif, lift, failități pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv (portugheză, engleză standard, spaniola, franceză).

Facilitati camere

Complexul este alcătuit din 86 camere,dintre care 21 de camere standard și 65 devile, care sunt o replică a caselor pescăreștiancestrale; acesta este considerat de mulțiun reper de ospitalitate în Portugalia.Unitățile de cazare sunt spațioase, eleganteși confortabile, dotate cu baie privată cucadă/duș, uscător de păr, o terasă saubalcon, aer condiționat, TV prin satelit,telefon, seif (contra cost), mini bar, internetWi-Fi.