Durata: 29 Noi 2018 - 02 Dec 2018
Pret: de la 394 € /pers/sejur

Alege programul nostru!

 • 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotelul ales;
 • Ambele hoteluri sunt situate ULTRACENTRAL:
 • HOTEL SILVER BUDAPEST CITY CENTER 3*Scor booking.com – 7.1
 • HOTEL MEDITERRAN 4* – Scor booking.com – 8.1
 • BONUSTur al orasului Budapesta
 • Asistenta in limba romana
 • BONUS asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

 

29.11.2018 Bucuresti – Budapesta

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 05.55 pentru imbarcare la cursa TAROM RO 231 cu decolare la ora 07.55 spre Budapesta. Aterizare la Budapesta la ora 08.45. incepem explorarea capitalei Ungariei cu un tur de oras pentru a admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Bulevardul Andrassy, Muzeul Terorii. Dupa amiaza timp liber pentru explorarea orasului pe cont propriu. Seara, optional, va propunem o cina festiva traditionala cu program de muzica si dansuri folclorice la Borkatakomba, un adevarat muzeu viu al celui mai vechi mestesug din zona, viticultura.Cazare la hotelul ales in Budapesta.HOTEL SILVER BUDAPEST CITY CENTER 3* http://www.silverhotelbudapest.hu/ sau HOTEL MEDITERRAN 4* http://hotelmediterran.hu/

30.11.2018 Budapesta – Bratislava – Viena

Mic dejun. Timp liber sau, optional, va propunem sa vizitam doua dintre cele mai frumoase capitale aflate pe cursul Dunarii. Plecam spre Viena. En route vizitam Bratislava, tur panoramic. Capitala Republicii Slovace, reprezinta unul dintre cele mai frumoase orase de pe cursul Dunarii, oras in care, de-a lungul timpului, s-au ingemanat limba si cultura a trei popoare – slovac, austriac si maghiar. Vom continua itinerariul spre Viena. Vizitarea orasului, cu ghid de limba romana. Vom admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere.Seara cazare la hotelul ales in Budapesta.

01.12.2018Budapesta– Palatul Regal Godollo – Herghelia Cailor LipitaniCroaziera pe Dunare

Mic dejun.Timp liber sau optional excursie la Palatul Godollo (resedinta de vara a imparatesei Sissy) si apoi vizita célèbrei herghelii de cai lipitani campioni mondiali a fratilor Lazar. Plimbarea in Europa secolului XIX incepe prin vizitarea palatului Godollo Kiralyi, palat construit in anul 1733 de catre Antal Grassalkovich I, iar din 1854, de cand este facut cadou reginei Elisabeta, devine si locul preferat al reginei austriece. Vizita continua cu Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani campioni mondiali ai concursurilor de echitatie, unde vom lua masa de pranz. Seara optional va propunem cel mai indragit mod de a admira orasul: Croaziera pe Dunare combinata cu o cina la bord. Dunarea ofera o sansa unica pentru Budapesta, fata de alte capitale europene, o panorama stralucitoare si captivanta. Dunarea lata de 500 m imparte centrul orasului in doua zone panoramice care se pot admira de pe puntea unui vas de croaziera. Seara cazare la hotelul ales in Budapesta.

02.12.2018BudapestaBucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi sau vizite individuale.Transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO 238, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 18.50. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 21.30.

 

Hotel Loc in dubla A treia persoana Copil 2-11,99 ani Singla
HOTEL SILVER BUDAPEST CITY CENTER 3* 244 + 150 taxe

394 €

244 + 150 taxe

394 €

210 + 150 taxe

360 €

309 + 150 taxe

459 €

HOTEL MEDITERRAN 4* 274 + 150 taxe

424 €

274 + 150 taxe

424 €

235 + 150 taxe

385 €

339 + 150 taxe

489 €

 

Servicii incluse

 • 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotelul ales in Budapesta
 • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
 • Tur al orasului Budapesta cu ghid de limba romana
 • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Budapesta – retur;
 • Taxele de aeroport 150 €/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ;
 • BONUS asigurarea medicala si storno Travel Protection (indiferent de varsta) – PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.
 • Asistenta turistica in limba romana

Preturile nu includ

 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

Excursii optionale

 • Cina Borkatakomba, restaurant traditional – 39 €/ persoana.Include: cina bufet, apertiv, muzica live.
 • Excursie Bratislava si Viena – 65 €/ persoana. Include: transport autocar, tururi de oras cu ghid. (numar minim de participant 30. Pentru un numar mai mic tariful se recalculeaza)
 • Croaziera cu cina inclusa pe Dunare (Budapesta) – 35 €/ persoana.Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live.
 • Excursie Palatul Godollo si Ferma de Cai Lipitani – 49 €/ persoana. Include: transport autocar, pranz, asistenta turistica.

Descriere Hotel

HOTEL SILVER BUDAPEST CITY CENTER 3*http://www.silverhotelbudapest.hu/

Silver Hotel Budapest City Centre este situat central, foarte aproape de statia de metrou Vorosmarty Utca, pe linia veche de metrou, M1, linia galbena, la patru statii de statia de metrou Deak Ter (unde se intersecteaza liniile M1, M2 si M3). Este foarte aproape si statia de autobuz. Zona este foarte linistita, in fata unui parc. In apropiere este casa memoriala Franz Liszt si Muzeul Terorii. Foarte aproape de hotel este bulevardul Andrassy. Piața Oktogon se află la 400 de metri. Hotelul este construit deasupra unei cladiri vechi, cu apartamente; are o curte interioara interesanta. Camerele de hotel sunt de la etajul 4 pana la etajul 6. Sala de mese este la etajul 6 si cand este vremea frumoasa se poate sta si pe terasa.Camerele sunt confortabile, cu baie proprie cu dus, uscator de par, seif, aer conditionat, TV și acces gratuit la internet.

 

HOTEL MEDITERRAN 4* http://hotelmediterran.hu/

Hotel Mediterran este un hotel modern, deschis in 2001 si situat în centrul oraşului Budapesta, vizavi de Budapest Congress Centre. Numeroase magazine şi diverse atractii turistice ca Gellért Hill, Castelul Buda, Podul cu Lanturi sau bastionul Pescarilor poate fi uşor de atins pe jos sau cu ajutorul transportului public.Restaurantul Latin Garden cu gradina de iarna Sunflower şi terasa de vară oferă delicatese din gastronomia maghiară şi mediteraneana si o selecţie de vinuri obtinute din podgoriile locale. Barul este deschis pe tot parcursul zilei si este un loc elegant in care oaspetii se pot relaxa alaturi de prieteni sau partenetii de afaceri in timp ce servesc bauturi sau gustari usoare.Hotel Mediterran detine 40 de camere confortabile, toate cu baie proprie, ce dispun de aer conditionat, ferestre izolate fonic, minibar, seif, telefon, acces la internet si televizor cu canale internationale.Receptia este disponibila 24 de ore si ofera servicii de spalatorie, fax si copiator, seif, camera de bagaje si un personal amabil si bine pregatit, gata sa va raspunda la orice solicitare.

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM: 25 Platitori. Pentru grup intre 20 si 24 de platitori se va percepe un supliment obligatoriu de 35 €/persoana.

Orar de zbor

29NOV:  Bucuresti   07:55 – 08:45Budapesta (RO231) / 02DEC:  Budapesta18:50 – 21:30 Bucuresti (RO238)