Durata: 29 Noi 2018 - 02 Dec 2018
Pret: de la 399 € /pers/sejur

Alege programul nostru!

 • 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la Hotel TITANIA 4* in INIMA Atenei
 • Asistenta permanenta in limba romana, inclusiv la excursiile optionale
 • Bonus! Turul panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Protection indiferent de varsta – cel mai complet produs personalizat inclus in pachet!

 

Ziua 1 BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul de grup roman, in Terminalul Nou al Aeroportului Otopeni si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer de la aeroport la hotel. O placuta plimbare de seara prin centrul Atenei. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 2 ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei inclus, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei – Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu prezentarea asigurata de ghidul grec, vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana). Dupa tur, cei ce doresc se pot intoarce pe jos la hotel, prin cartierele Monastiraki si Plaka, piata Atenei si forfota zilnica a acestui oras milenar. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 3 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos in insulele Hydra, Poros si Aegina

Mic dejun. Timp liber. Optional, o spectaculoasa croaziera in Golful Saronicos (Marea Egee), cu oprire in cele trei insule: Hydra, Poros si Aegina. Pranzul inclus pe vasul de croaziera si program cu muzica greceasca. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 4 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi – BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situa în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în antica lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din cadrul hotelului Titania. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.

 

 Loc in dubla Loc in tripla Camera Single Copil 2-11,99 ani

cu 2 adulti in camera

259 + 140 taxe aeroport= 399 389 € 529 € 299 €

La cerere se poate adauga supliment demipensiune (3 cine bufet, la restaurantul hotelului): 36 €/persoana/pachet

 

Servicii incluse:

 • 3 nopti cu Mic dejun la HOTEL TITANIA 4* in centrul Atenei (sau similar)
 • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti; 23 kg bagaj de cala si 8 kg bagaj de cabina de persoana
 • Taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Transferul apt-htl-apt
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection indiferent de varsta –cel mai complet produs personalizat inclus in pachet!

Preturile nu includ:

 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
 • Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
 • Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (3 eur/zi/camera) ce se achita direct la receptia hotelului

 

Descriere Hotel TITANIA 4* – Atena www.titania.gr

Localizare: hotelul este situat ideal in centrul istoric si comercial al Atenei, la 300m de Piata Omonia si 10 minute pe jos de Piata Sintagma.  Sunt 30 km distanta de aeroportul Eleftherios Venizelos de langa Atena.

Facilitati hotel: restaurant Olive Garden situat chiar pe acoperisul hotelului, cu o panorama superba si spectaculoasa spre Acropole si Lycabethus, unde va puteti petrece o seara relaxanta, restaurantul La Brasserie Cafe, bar, room service, wifi cu plata, camera de bagaje, parcare cu plata, sala de fitness.

Facilitati camere: TV LCD, aer conditionat, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, minibar, Internet cu plata, papuci baie, cosmetice.

Excursii optionale:

 • Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 80 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.
 • Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 95 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare din Pireu, croaziera, pranzul pe vas.

Important! Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minimum 20 persoane platitoare,