Durata: 26 Apr 2019 - 01 Mai 2019
Pret: de la 189 € /pers/sejur

PASTE si 1 MAI in INSULA EVIA

Perioada: 26.04.2019 – 01.05.2019 | 6 zile – 5 nopți |

Bucuresti – Insula Evia – Salonic

Tarif de la 189€/persoană

 

Ziua 1|Vineri 26.04BUCURESTI – INSULA EVIA

Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 04:30 în București în parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 05:00. Se va urma traseul București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas –Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Pefki/Loutra Edipsos – cazare la hotelul ales.

Ziua 2|Sambata27.04PEFKI / LOUTRA EDIPSOS

Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. Seara, participam la slujba de Inviere la Biserica din Pefki sau Loutra Edipsos, in functie de cazare.

HRISTOS A INVIAT!

Ziua 3 |Duminica28.04PEFKI – EDIPSOS – SFANTUL DAVID – CASCADA DRIMONA

Va invitamla un mictur al norduluiInsuleiEvia. Primul popas(valabil pentru turistii cazati in statiunea Pefki), il vom face la Edipsos, oras faimos pentru apele sale termale, dupa care ne indreptam catre Manastirea Sfantul David si Cascadele de la Drimona pentru cateva momente de liniste si relaxare. Cazare la hotelul ales.

Optional, va invitam sa participati la un pranz traditional grecesc de Paste, din care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii.

Ziua 4 |Luni 29.04EXCURSIE OPTIONALA LA ATENA

Înacestezilevăputețibucura de tot ceeacevăoferăstațiunea in care se aflalocalizataunitatea de cazarealeasa.

Pefkieste o stațiune cu multeposibilități de petrecere a timpului liber. Plajaeste cu nisipșipietriș, apaesteextrem de cristalinășifărăvaluri, cu intrarelină. În plus, multitudinea de taverne cu specific mediteraneean, câtșicafenelelecochete, fac din sejurulînPefki o amintire de vis.

LoutraEdipsos, faimoasăpentrutratamentulbalnearîncă din antichitate, punând la dispozițiaturiștilorpeste 80 izvoare de apătermalăbogateînfier, sulfșicalciu. Localitateaîmbinăcaseletradiționale, cu hotelurilemoderne.

De asemenea, putețiparticipa la excursiaopționala in capitala Greciei, Atena. Ne incepemcalatoria cu o vizita la BisericaSfantulIoanRusu, aflata in localitateaProkopisicontinuamcatrecapitalaGreciei, undeceiinsetati de istorievorvizitasitularheologiccelmai important al lumiiantice – Acropole, vom face turulorasuluiAtenasivomvedeatoatepuncteleimportante in timpceascultampovesteaacestora, vom merge in PiataMonastiraki, in bazarulatenian, pentrucumparaturi pe celebrastradacomerciala a Atenei, Ermousivomvedeaschimbareagarziievzonilor la PalatulParlamentului. Intoarcere la cazare.

Ziua 5 | Marti 30.04 EXCURSIE OPTIONALA – Croazieră la Lichadonisia

Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. Optional, va propunem o croazieră la Lichadonisia. Aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase plaje, situatăîn arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. În cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epavă situată la 10m sub apă, ruinele unui vechi sat, ruinele unei mănăstiri și, dacă suntem norocoși, o familie de foci. După turul insulelor cu vaporașul vom avea la dispoziţie aproximativ 4 ore pentru plajăşi servirea mesei de prânz la Beach Bar-ul de pe insulă. Apoi ne vom îmbarca din nou pe vas pentru o călătorie de încă 30 minute până în Agios Georgios. Cazare la hotelul ales.

Ziua 6|Miercuri01.05PEFKI – SALONIC –RILA – BUCURESTI

Eliberarea camerelor se va face dimineața la ora 9:00, apoi plecam catre Agiokampos, de unde ne imbarcam pe primul ferryboat pentru intoarcerea catre Romania. In cursul dupa-amiezii ajungem in Salonic – vizitasi tur pietonal al orasului in care vomadmira zona centrala, faimoasaPiataAristotelus, Rotonda, Arcullui Galerius,Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasuluisi o scurtapauza la emblemaorasuluiSalonic – Turnul Alb – loculunde se gasestesistatuiaecvestra a luiAlexandrucel Mare. În drum spre România, ne oprim la MânăstireaRila, ceamaicunoscutămânăstire din Bulgaria. Ne continuămtraseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

 

Obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (BoldItalic) se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.

  • Toate intrările la obiectivele turistice din Grecia se achită în Euro.
  • În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
  • În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană;
  • Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului;
  • Persoanele care vor călători singure pot opta pentru partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția vaaloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, o persoană pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single.Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.

                           

Cazare Tip de masa LOC în cam.DBL/TPL

STANDARD

FIRST MINUTE

pana la 28.02.2019

Supliment

camera

SINGLE

HOTEL ALTAMAR 3* (Pefki) Demipensiune 279 € 259 € 109 €
STUDIO IRENE (Pefki) Demipensiune     269 €     249 €     99 €
STUDIO ANEMOS (Pefki) Self-catering          209 € 189 €      89 €
HOTEL EFSTRATIOS 2*

(LoutraEdipsos)

Mic dejun      229 €     209 €      99 €

 

CONDIȚII DE PLATĂ pentru rezervările FIRST MINUTE: 50% avans la înscriere, diferenta pana la 28.02.2019

CONDIȚII DE PLATĂ pentru rezervările cuOFERTA STANDARD: 30% avans la înscriere, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

 

PREȚUL INCLUDE PREȚUL NU INCLUDE
 

» Transport cu autocar clasificatpentrucurseinternaţionale;

» 5 nopţicazare la unitatea de cazarealeasa (conform tarifetabel);

» masa in functieunitatea de cazarealeasa;

» Vizita la Edipsos, Manastirea Sf. David siCascadaDrimona;

» Vizita la ManastireaRila;

» Vizita la Salonic;

» Însoțitor de grup si asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

 

 

» Bilet ferry boat Glifa-Agiokampos-Glifa 15 €/ pers (se achită la autocar);(include taxa de ferry de persoanăși autocar dus-întors + transfer port-cazare-port);

» Asigurareamedicalăsauasigurareastorno;

» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție-la check in)

» Taxele de intrare la obiectiveleturisticeșiprogrameleopționale;

» Alte taxe șicheltuieli personale.

SUPLIMENTE

» Locuripreferențiale autocar (primele 3 banchete):5 €/pers/loc;

» Pranzfestiv de Paste (se va servi la Hotel Altamar-Pefki) – 25 €/perssau 30 €/pers – pentruturistiicazati in LoutraEdipsos (includetransferulintrestatiuni). Inscrierile se fac numaidin tara.

REDUCERI

» Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiază de pat, achită 85 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar

 

EXCURSII OPTIONALE
·        Excursie la Atena- 35 Euro/adult; 25 Euro/copil 6-11,99 ani – tariful NU include intrarile la obiective

·  Croazieră la Lichadonisia- 30 Euro/adult; 25 Euro/copil 6-11,99 ani

ATENȚIE !!! Excursiileopționale se realizeazăpentru un grupminim de 30 persoane !!!!
 

Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!

Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri;

Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări;Penalizare 100% !

Hotel Altamar 3*&Studio Irenewww.altamar.gr

Situate intr-o zona linistita, la margineauneipaduriinmiresmate de pini, acestedouaunitati de cazarebeneficiaza de tot confortulsi se remarcaprinospitalitateadeosebita cu care isiintampinaoaspetii. Aflate in acelasiperimetru, Hotel Altamar siStudioul Irene detin piscinasi restaurant comun.

Facilitati hotel:receptie, restaurant, cocktail bar, lobby, piscine, parcare, terasa.

Facilitaticamere:Toatecamereledispun de baieproprie, balcon, televizor, aerconditionat.CamereleStudioului Irene sunt dotate cu chicinetacompletutilata.

 

Hotel Efstratios 2*www.efstratioshotel.gr

Hotelulestesituat central la aproximativ 50m de mare și la 100m de ceamaiapropiatăplajă (cu umbreleșișezlongurigratuite, consumația la bar fiindobligatorie), unde se găsescșirenumiteleizvoaretermale din staţiuneaEdipsos. Înapropiereahotelului se găsesctaverneşi magazine de suvenire.

Facilitati hotel:recepție, lift, accespentrupersoanele cu dizabilităţi, salăpentrumiculdejun, seif la recepţie

Facilitaticamere:Camerelehotelului de dimensiunireduse, sunt decorate simpluşi cu bun gust. Toatecamerele au băiproprii cu duş, uscător de păr, pase de ţânţari, TV LCD, telefon, frigider, AC INCLUS, Internet Wi-Fi GRATUIT. Intrareaîncamere se face printr-un balconcomun la fiecareetaj. Hotelulpune la dispozițiacliențilorprosoape, care se schimbăodată cu lenjeria la mijloculsejurului, şiarticole de toaletă (săpun, hârtieigienică).

 

Studio Anemos

Inconjurat de muntesi mare, Studio Anemosestepozitionat la 5 minute de centrulstatiuniiPefkisi la numai 3 minute de plaja. Este locul ideal pentru o vacantaintr-un mediulinisitit!

Facilitati hotel:Receptie, salon de asteptare, interfon, internet WI-FI gratuit, gradinaamenajata cu mesesiscaune, parcare. Se asiguracuratenie pe perioadasejurului, prosoapesiconsumabile.

Facilitaticamere:Grup sanitar cu dus, chicinetacompletutilata, hota, mini frigider, TV, balcon/ terasa, AC inclus in pret.