Durata: 7 Zile
Pret: de la 199 € /pers/sejur

Magia Pietelor de Craciun

27.11.2017, 11.12.2017 | 7 zile – 5 nopti – Hoteluri 3/4*| 199 Euro

 Bucuresti – Budapesta– Viena (bonus) – Praga – Dresda (optional)

< INSCRIERE CU 25 EURO/PERS >

  • BONUS vizita Piata de Craciun de la Viena!!!

 

Ziua 1 BUCURESTI – BUDAPESTA   

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:30  in Bucuresti in Parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor  si plecare la ora 22:00 pe ruta Pitesti- Sibiu- Arad – Budapesta.

Ziua 2 BUDAPESTA

Sosire si cazare in Budapesta hotel 4*. Va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur de oras: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica  Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta. Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei, oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare – Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta. In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta – Croaziera pe Dunare cu cina, la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate, cat si preparate traditionale precum sarmalute, gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji. Cazare Hotel Expo 4*/similar Budapesta.

*in functie de disponibilitatea camerelor se poate face mai intai turul de oras si apoi cazarea la hotel!

Ziua 3 BUDAPESTA BONUS Piata de Craciun de la VIENA – PRAGA

Mic dejun. Ne continuam drumul spre Praga cu o vizita BONUS in Viena unde avem pregatit un tur de oras panoramic prin celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arta, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Timp liber in Piata de Craciun din fata primariei, numita “Piata Rathausplatz”.

Parcul din jurul primariei este impodobit de sarbatoare – cabanele din lemn, frumos decorate cu multe ghirlande si beculete colorate, sunt pline cu diverse produse culinare, din care nu lipsesc preparatele traditionale: carnatii facuti la gratar, castanele prajite, snitelul vienez si dulciurile, foarte cautate de cei care sosesc in Piata Centrala din Viena. Ne continuam drumul spre Praga, unde o sa ramanem pentru urmatoarele 3 nopti. Timp liber. Cazare Praga hotel 3*.

Ziua 4 PRAGA

Dupa micul dejun va propunem un tur de oras, unde vom vedea cele mai importante cladiri: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi ne vom continua drumul cu explorarea vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitam Piata de Craciun amenajata in Piata Orasului Vechi, acolo unde ne asteapta multitudinea de preparate traditionale, cadouri si voie buna. Timp liber.

Cazare Praga hotel 3*.

Ziua 5 PRAGA – excursie optionala DRESDA!!!

Mic dejun. Vă propunem o excursie opţională la Dresda, fosta reşedinţă a regilor Saxoniei, oraş supranumit şi Florenţa de pe Elba, adevărată capitală a barocului german, unde vom admira impunătorul Dom-Frauenkirche, Castelul Regal cu fascinanta procesiune a ducilor de Saxa, catedrala romano-catolică a castelului, Palatul Zwinger, ce adăposteşte una dintre cele mai celebre galerii europene de artă, şi faimoasa Semperopera, unde au fost puse în scenă multe dintre compoziţiile lui Richard Wagner. Apoi, faimoasa Piata de Craciun, din zona pietonală a centrului, vă aşteaptă pentru o repriză intensă de shopping. Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, este cea mai veche din Germania, inceputa in 1434, si umple frumosul Oras Vechi. Principalul targ are loc pe strada Münzgasse, intre faimoasa biserica Frauenkirche si Brühlsche Terrasse.

Piata este speciala nu doar pentru frumusetea Dresdei, ci si pentru ca orasul se afla aproape de zonele rurale unde sunt realizate obiecte de artizanat traditionale de Craciun.

Seara, întoarcere şi cazare în Praga hotel 3*.

Ziua 6 PRAGA – BUDAPESTA

Mic dejun. Ne luam la revedere de la Praga si ne intoarcem spre Budapesta. Cazare Hotel Expo 4*/similar  in Budapesta. Fiind ultima seara, propunem excursia optionala cu Program folcloric si cina specific ungureasca la CRAMA BORKATAKOMBA (catacomba vinului), un adevarat muzeu viu al celui mai vechi mestesug din zona, viticultura. Masa cuprinde un meniu bogat cu feluri specifice unguresti, palinca, vinuri si program folcloric cu dans si muzica traditionala. Restaurantul are o atmosfera speciala ce ofera oaspetilor o experienta unica inca de la intrare. Programul vesel de folclor are trei componente, primele doua reprezentand dansuri populare maghiare iar a treia dansuri tiganesti. In timpul programului veti fi invitati sa luati parte la dansurile traditionalea, companiate de orchestra locala. La terminarea spectacolului si a cinei, mai exact la iesirea din restaurant puteti achizitiona drept suvenir o sticla cu vin traditional cu poza dumneavoastra.

Ziua 7 BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun, plecam spre Bucuresti, sosire in cursul noptii in functie de traffic si conditiile vamale.

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

Grup minim 40 pers.

ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala

* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;

Hotelurile se vor nominaliza cu 2 saptamani inainte de plecare!

 

Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 

Data de plecare Tarif de persoana in camera dubla/tripla Supliment Single Taril copil 0-11.99 ani
27.11.2016; 11.12.2016 199 Euro 79 euro 169 euro

 

PRETUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale ;

-2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4* Budapesta;

-3 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3* Praga;

-Tur de oras : Praga, Viena, Budapesta

-Vizitarea Pietelor de Craciun de la Budapesta, Praga si Viena ;

-Insotitor de grup din partea agentiei.

-Asigurarea medicala (aprox.38 lei/pers);

-Asigurare Storno

-Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

-Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali.

-Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers.

Excursii optionale – tarife standard :

·  Croaziera pe Dunare cu cina – 35 euro

·  Cina cu program folcloric Borkatakomba35 euro

·  Excursie optionala la Dresda – 35 euro

Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :

·  Croaziera pe Dunare cu cina30 euro

·  Cina cu program folcloric Borkatakomba30 euro

·  Excursie optionala la Dresda30 euro

ATENTIE !!! Excursiile optionale se realizeaza pentru un grup minim de 20 de persoane !!!!
 

INSCRIERE :

(avans 25 euro/pers la inscriere , 75 euro/pers pana la 16.09.2017 si diferenta de 99 euro cu 20 de zile inainte de plecare )

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !


TRANSFERURI DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Tarif   Orasul Locul de intalnire Tarif
SUCEAVA Hotel Bucovina 40 €   DEVA Mc Donald’s Gara 35 €
PIATRA NEAMT Hotel Central 35 €   MEDIAS Autogara 30 €
IASI Mc Donald’s Gara 40 €   SIGHISOARA Magazinul Sigma 30 €
ROMAN Gara 30 €   BRASOV Mc Donald’s Calea Bucuresti 25 €
BACAU Parcarea Stadionului Municipal 30 €   SINAIA Gara 20 €
FOCSANI Parcarea Stadionului Milcovul 25 €   CAMPINA Banesti –avion 15 €
BUZAU Mc Donald’s Unirea 20 €   PLOIESTI Petrom – Metro 12 €
GALATI Mc Donald’s 20 €   BRAILA Hotel Traian 20 €
TG MURES Benzinaria Mol-1 Dec 1918 35 €   CONSTANTA Parcare Crimbogaz 25 €

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus chiar si cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie in functie de marimea grupului!