Durata: 27 Mar 2019 - 11 Apr 2019
Pret: de la 1.299 € /pers/sejur

27 martie | BUCURESTI – DOHA – DELHI  

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 10:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR 222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:15, sosire la Doha la ora 18:00. Imbarcare pe zborul QR 578 cu destinatia Delhi cu decolare la ora 19:45.

28 martie | DELHI – CAPITALA INDIEI

Sosire in Delhi la ora 02:05. Transfer la hotel si cazare. Cazare hotel Radisson Paschim Vihar 4* sau similar Delhi

Mic dejun. Suntem in capitala Indiei, o combinatie captivanta de elemente vechi si moderne, impartita in doua parti principale: Old Delhi si New Delhi. Incepem turul in vechiul Delhi. Incepem cu Raj Ghat memorialul lui Mahatma Gandhi, de aici drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea de Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganta arhitecturala a mogulului Shah Jahan, cel care a construit Taj Mahal-ul, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei in anul 1656. Vechiul Delhi nu poate fi mai bine descoperit decat cu o plimbare cu riksa pe stradutele sale aglomerate intesate de magazine, arome si localnici.

Continuam cu vizita New Delhi unde vizitam Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m inaltime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-din-Aibak in sec. XIII-lea pentru a-si sarbatorii victoria in fata regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Continuam cu Mormantul lui Humayun, construit la cererea vaduvei celui de-al doilea imparat mogul, o bijuterie arhitecturala in stil Indo-Persan, precursorul Taj Mahal-ului. Pe final trecem pe langa Poarta Indiei o arcada de 42 m inaltime construita de britanici in onoarea soldatilor indieni care au murit in primul razboi mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan resedinta prezidentiala (fosta resedinta regala) si Sansad Bhavan (Cladirea Parlamentului). Cina si cazare hotel Radisson Paschim Vihar 4* sau similar Delhi.

29 martie | DELHI – MANDAWA

Mic dejun. Plecam spre Rajasthan. Rajasthanul e acea regiune a Indiei unde culoarea creată de om sfidează ariditatea creată de natură. În partea de nord a acestui stat, negustorii numiţi Marwari au acumulat averi colosale datorită poziţionării pe rutele comerciale şi au construit în secolul al XVIII-lea case impresionante numite haveli, bogat ornamentate cu fresce.  Astfel, Shekhawati a ajuns să fie considerată “galeria în aer liber a Rajasthanului” şi regiunea cu cea mai mare concentrare de fresce din lume. Descoperim aceste havelis frumos decorate intrun tur pietonal prin Mandawa. Cina si cazare Castle Mandawa Hotel 4* sau similar Mandawa.

30 martie | MANDAWA – Templul MATA KARNI – BIKANER

Mic dejun. Plecam spre Bikaner. Pe drum vom vizita Templu Karni Mata (Templul sobolanilor) unul din cele mai stranii temple din lume, unde peste 20.000 de sobolani sunt tratati ca sacri si astfel ei sunt hraniti, protejati si venerati. Dupa-amiaza facem un tur prin oras in care vom vizita Fortul Junagadh, unul din cele mai impresionante forturi din Rajahstan. Constructia sa a inceput in 1478 in timpul Maharaja Rao Bika (de la care isi trage numele orasul) iar actuala structura este din timpul Raja Rai Singh si Raja Karan Singh fiind o reusita combinatie de arhitectura  Mughal, Gujarati si Rajput. Vom strabate curtile interioare si ne vom bucura ochii cu  numeroasele balcoane si pavilioane artistic realizate. Dupa vizitarea fortului vom face o plimbare cu sareta tonga pe stradutele din orasul vechi. Cina si cazare Laxmi Niwas Palace Hotel 4* sau similar Bikaner.

31 martie | BIKANER – JAISALMER

Mic dejun. Deplasare spre Jaisalmer. Supranumit si „Orasul Auriu’”, Jaisalmer este una din cele mai ademenitoare destinatii din Rajasthan,  cu forturi impunatoare, palate incantatatoare, havelis si case vechi. Jaisalmer este cunoscut si pentru dunele de nisip si atragatoarele safari pe camile. Jaisalmer are numeroase atractii turistice ce reflecta grandioarea vremurilor apuse dintre care mentionam Fortul, Patwon –ki-haveli, Nathmalji –ki –haveli, Salim Singh ki haveli, Turnul Tazla, Bar Bagh, si lacul Gadsisar. Nu trebuie uitate artizanatul rafinat si festivalurile colorate. Cina si cazare Mandir Palace Hotel 4* sau similar Jaisalmer.

01 aprilie | JAISALMER

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii Jaisalmer-ului. Fortul Jaisalmer este unul din cele mai formidabile forturi din Rajasthan ridicat pe dealul Trikuta  si inconjurat de ziduri de 10 metri inaltime ce ofera  o priveliște uluitoare. Ca un miraj dintr-o epocă trecută, poate  nici un alt loc nu evocă mai bine rutele exotice ale caravenelor de cămile și misterul deșertului. Nouăzeci și nouă de bastioane înconjoară  aceasta fortăreata încă locuita, in interiorul  careia intalnim un templu Jain, si numeroase magazine care asteapta rupiile turistilor. În ciuda comercialismului, este greu să nu fiți încântați de această cetate din deșert care pe străzile înguste ale orașului vechi ascunde havelisuri magnifice, toate sculptate in aceeași gresie de culoarea miere-aurie, ca și fortăreața – de unde si denumirea de ”Orasul de Aur” pentru Jaisalmer. Dupa-amiaza completam experienta cu o plimbare cu camila pe dunele de nisip. Cina si cazare Mandir Palace Hotel 4* sau similar Jaisalmer.

02 aprilie | JAISALMER – JODPHUR

Mic dejun. Azi ne deplasam spre Jodphur, o oaza in desertul Thar din regiunea Marwar in vestul Rajasthanului, al doilea oras ca marime din Rajasthan. Orasul vechi a fost fondat in 1459 si este inconjurat de un zid de 10 km lungime.  Si este strajuit de masivul fort Meherangarh care a starnit imaginatia vizitatorilor din toate vremurile.. Jodphur mai este numit si „orasul albastru” datorita caselor sale vopsite in indigo. Partea veche este o încurcătură ametitoare de străzi medievale, care niciodată nu par să ducă acolo unde vă așteptați, invadate de mirosuri de tot felul, cu magazine și bazaruri care vând de la trâmbițe și decorațiuni de templu până la tutun și sarii. Vom face o plimbare cu tuk-tuk-ul pentru aceasta experienta locala inedita. Cina si cazare Park Plaza Hotel 4* sau similar Jodhpur.

03 aprilie | JODPHUR

Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Fortul Meherangarh, (Fortul zeului Soare) unul dintre cele mai impunătoare  forturi din Rajasthan, construit de Rao Jodha la 1438, care a dat numele orasului. Jodphur s-a dezvoltat in jurul acestui fort si este astazi al doilea oras din Rajastham. Fortul se intinde pe 5 km la o inaltime de 100 de metri deasupra orasului si apare din afara robust si impenetrabil iar interior in spatele celor sapte porti de acces si nenumaratelor bastioane pastreaza frumos decoratele palate cum ar fi : Motimahal – Palatul Perlelor, Phool Mahal – Palatul Florilor şi Sukh Mahal – Palatul Plăcerilor. Dupa amiaza vom vizita Gradinile Mandore – fosta capitala a Marwar dinainte de fondarea Jodhpur unde intalnim o varietate de mai multe cenotafuri de culoare rosu-inchis ale conducatorilor din Jodphur si numeroase maimute jucause. Cina si cazare Park Plaza Hotel 4* sau similar Jodhpur.

04 aprilie | JODPHUR – Templul RANAKPUR – UDAIPUR

Mic dejun.  Plecam spre Udaipur si pe drum ne vom opri pe valea Aravalli vom vizita templul Ranakpur – unul din cele cinci locuri sacre Jain si poate cel mai elaborat complex de temple Jain. Templul principal de aici a fost construit la inceputul secolului al XV-lea si se remarca prin frumusetea arhitecturala si a sculpturilor in marmura. Puteti asista la ceremonialurile preotilor Jain si interactiona cu acestia pentru a afla mai multe despre fascinanta lor religie. Complexul acopera peste 3600 mp si are 29 de Sali cu 1444 coloane, toate diferite si frumos sculptate. Templul principal este Chaumukha sau templul cu patru fete si este dedicat lui Adinath – Descoperitorul Adevarului. Continuam spre Udaipur ( Orasul rasaritului) un oras frumos, considerat unul dintre cele mai romantice din India, numit si „Venetia estului” datorita imginii sale incantatoare cu palate de marmura, lacuri linistite, gradini atragatoare  si dealuri inverzite. Cina si cazare Justa Rajputana Hotel 4* sau similar Udaipur.

05 aprilie | UDAIPUR

Mic dejun.  Tur de o jumatate de zi in Udaipur. Ne vom deplasa pe malul lacului Fatehsagar, realizat de Maharana Fateh Singh in anul 1754 pentru a vizita templul Jagdish, cel mai mare si mai venerat templu  din Udaipur, construit in 1651 stil indo-arian si dedicat lui Vishnu. Vom continua cu Sahelion–ki-Bari (Gradina domnisoarelor de onoare), gradina ormnamentata cu fantani si foisoare de marmura si City Palace (Palatul Orasului) – cel mai mare complex de palate din India, un mix de influente Mughal si Rajput folosit ca resedinta de iarna de catre Maharaja.   Palatul este construit din granit si legenda spune ca a fost inceput in 1553, de Maharana Udai Singh II la indemnul inteleptului Harit  care l-a asigurat ca nu va fi niciodata cucerit de inamici si cuprinde azi 11 palate construite  timp de peste 400 de ani prin contributia mai multor Maharajaha din dinastia  Mewar.

Dupa-amiaza ne vom bucura de o plimbare cu barca pe pitorescul lac Pichola, prilej de a admira Lake Palace – o minune arhitectonica situata pe insula Jag Niwas, simbolul turistic al orasului si destinatie predilecta pentru nunti si filme, Lake Garden Palace sau Jag Mandir  si numeroasele ghat-uri. Cina si cazare Justa Rajputana Hotel 4* sau similar Udaipur.

06 aprilie | UDAIPUR – PUSHKAR

Mic dejun.  Turul nostru continua spre Pushkar care se afla la marginea desertului. Aici intalnim unul din cele mai sacre lacuri din India pe amlurile caruia sunt 52 de ghat-uri si numeroase temple dintre care se remarca unicul templu din lume dedicat lui Brahma – Creatorul,  ce atrage numerosi pelerini tot timpul anului. Seara puteti fi prezenti si participa la rugaciunile de la temple si, nu uitati, fiind un oras religios, alcoolul si mancarea non-vegetariana sunt interzise. Cina si cazare Pushkar Resort Hotel 4* sau similar Pushkar.

07 aprilie |  PUSHKAR – JAIPUR

Mic dejun. Dimineata la dispozitie poentru a explora Pushkar-ul. Predam camerele si plecam cu autocarul spre Jaipur. Dupa-amiaza ajungem in Jaipur(Orasul Roz), construit in 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II era initial gri deschis, insa in 1883 in cinstea vizitei printului Albert s-a poruncit sa fie vopsit in culoarea specifica de bun venit, roz. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Timp liber pentru a descoperi pietele locale. Cina si hotel Park Regis 4* sau similar Jaipur.

08 aprilie | JAIPUR

Mic dejun.  Va oferim o experienta inedita: o  ora de yoga la hotel. Astazi  vom vizita fabulosul Fort Amber, candva capitala locuitorilor minas (primii din aceasta zona). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei imparatului Akbar, a inceput constructia fortului in sec. al XVII-lea. Inaintea construirii Palatului Orasului in Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este inconjurat de metereze fortificate si are vedere la Lacul Moat. La fort se urca cu jeepurile. Odata ajunsi in varf, va intampina portile masive, pavilioane cu coloane, si palate care amintesc de gloria si bogatia orasului Amber. Poate cea mai interesanta este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai carui pereti sunt incrustati cu motive deosebite de oglinda, pentru iluminare fiind suficienta lumina de la o singura lumanare care se reflecta in multitudinea de oglinzi. Ne intoarcem in Jaipur si facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada extraordinara are 953 m de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam turul orasului Jaipur cu Palatul Orasului, un complex coplesitor de palate, gradini si curti interioare. Muzeul Palatului detine o colectie de manuscrise rare, arme, costume, covoare si picturi in miniatura. Mergem catre Jantar Mantar, Observatorul Astronomic. Construit in 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh si chiar si astazi face previzuni exacte. Cina si cazare hotel Park Regis 4* sau similar Jaipur.

09 aprilie | JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA

Mic dejum. Plecam spre Agra. Pe drum vizitam Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar in sec. al XVI-lea. A fost abandonata la doar cativa ani dupa ce a fost construita in momentul in care fantanile locale au fost secate. Ruinele au fost bine pastrate fiind aproape neschimbate. Cand a fost ridicat intial, tot complexul, incluzand palatele si moscheele, depasea marimea unui oras precum e Londra. A fost construit din gresie extrasa din dealul pe care era situat, cladirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. Dupa acesta vizita ne continuam drumul spre Agra. Transfer la hotel si cazare. Cina si cazare la Hotel Clark Shiraz 4* sau similar Agra.

10 aprilie |  AGRA – DELHI

Mic dejun. Astazi vom vizita Agra – orasul imparatilor moguli, o asezare medievala, cu ulite inguste si magazine multicolore. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahal, „care este tot ce s-a spus despre el si mai mult de atat”. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Continuam turul cu Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula. Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale.  Dupa tur imbarcare in autocar si transfer catre Delhi. Cina si cazare hotel Radisson Paschim Vihar 4* sau similar Delhi.

11 aprilie | DELHI – DOHA – BUCURESTI

Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei QATAR AIRWAYS QR 571 cu destinatia Doha.

Decolare la ora 10:00 si sosire la Doha la ora 11:30. Imbarcare pe zborul QR 219 cu destinatia Bucuresti la ora 15:30. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife  calculate pentru un grup de 20 platitori

 • 1.299 Euro adult loc in camera dubla
 • 1.299 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 1.799 Euro adult loc in camera single

 

Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare !

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Delhi si retur, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS
 • Cazare 15 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri de 4* astfel:
  • 2 nopti la Delhi Hotel Radisson Paschim Vihar 4* sau similar
  • 1 noapte la Mandawa Castle Mandawa 4* sau similar
  • 1 noapte la Bikaner Hotel Laxmi Niwas Palace 4* sau similar
  • 2 nopti la Jaisalmer Hotel Mandir Palace 4* sau similar
  • 2 nopti la Jodphur Hotel Park Plaza 4* sau similar
  • 2 nopti la Udaipur Hotel Justa Rajputana 4* sau similar
  • 1 noapte la Pushkar Hotel Puskar Resort 4* sau similar
  • 2 nopti la Jaipur Hotel Park Regis 4* sau similar
  • 1 noapte la Agra Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar
  • 1 nopti la Delhi Hotel Radisson Paschim Vihar 4* sau similar
 • Demipensiune (mic dejun si cina)
 • Experiente locale inedite:
 • Plimbare cu riksa in Delhi vechi
 • Plimbare cu Tonga in Bikaner
 • Plimbare pe camila in Jaisalmer
 • Plimbare cu barca la Udaipur
 • Plimbare cu tuk-tuk-ul in Jodphur
 • 1 ora de yoga la Jaipur
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Transport cu autocar local, dotat cu aer conditionat, conform itinerariului
 • Tururile, vizitele si excursiile din program
 • Ghizi locali pentru toate tururile si vizitele din program
 • Biletele de intrare la obiectivele nominalizate in program
 • Insotitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 399 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor)
 • Taxa de viza + taxa procesare documente de catre agentie: 80 Euro/persoana (viza se obtine din tara)
 • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Bacsisurile pentru ghizi, soferi, etc: 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Acte necesare pentru obtinerea vizei ELECTRONICE de INDIA (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

 • 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari

– Format imagine: JPEG

– Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB

– Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

 • dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)
 • dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)
 • Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc.  Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire.
 • Format: PDF
 • Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB
 • copie dupa cartea de identitate
 • daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta
 • formularul transmis de agentie completat
 • asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei
 • telefon de contact (indicat telefonul mobil)

 

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.