Durata: 27 Mai 2018 - 23 Sep 2018

CHARTER AUTOCAR

 HALKIDIKI – VARA 2018

PLECARI SAPTAMANALE IN PERIOADA
27 mai  
– 23 septembrie 2018 (ultima plecare spre Halkidiki), cursa directa, plecare vinerea din Bucuresti, retur din HALKIDIKI sambata (se ajunge duminica in Bucuresti) – 7 nopti de cazare

Tarife plecare din BUCURESTI:

65 EUR/adult dus-intors
60 EUR/copil 2-7 ani dus-intors

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar

TARIFUL INCLUDE:
– Transport autocar clasificat international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) dus-intors

KASSANDRA: NEA KALLIKRATIA*, NEA POTIDEA, AFYTOS, KALITHEA, KRIOPIGI, POLICHRONO, HANIOTI, PEFKOHORI*.

SITHONIA: GERAKINI, PSAKOUDIA, METAMORFOSSI, NIKITI, ELIA BEACH*, LAGOMANDRA*, NEOS MARMARAS*, PORTO CARRAS*.

(*) pentru destinatiile Nea Kalikratia, Pefkohori, Elia Beach, Lagomandra si Neos Marmaras se aplica un supliment de 5 euro/pers./dus-intors. Pentru Neos Marmaras se aplica un supliment de 10 euro/pers. Pentru Porto Carras se aplica un supliment de 15 euro/pers.

Plecarea din Bucuresti – Timpuri Noi se va face la ora 20.00. Returul din Halkidiki se va efectua in jurul pranzului.

Distribuirea locurilor se face in ordinea inscrierii, iar imbarcarea pasagerilor se va face conform diagramei care va fi in posesia insotitorului de grup.

Datele legate de numarul autocarului, numarul locurilor in autocar, numarul de telefon al insotitorului de grup va vor fi comunicate cu maxim 2 zile inaintea plecarii autocarului.
Fiind cursa autocar charter pentru transport turistic, nu se emit bilete.

Aceasta este o cursa autocar charter pentru transport turistic. Prezentare pentru imbarcare se face cu minim 20 minute inainte de orele mentionate. Orele de plecare din statiuni precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt calculate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri) datorate perturbarilor conditiilor de trafic, formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate. Intarzierile ce pot aparea nu sunt datorate organizarii si vointei noastre motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM TUROPERATOARE