Durata: 30 Noi 2018 - 02 Dec 2018
Pret: de la 472 Lei /pers/sejur

1 Decembrie -TURDA-APUSENI-HUNEDOARA 3 zile Autocar

Reducere* pana la 15% – de la 472 lei

Man. Cozia -Salina Turda  -Valea Ariesului -Campeni  -Pestera Ursilor

Tebea -Castelul Corvinilor -Biserica Densus  -Alba Iulia

 

Ziua 1. BUCURESTI -Manastirea COZIA -Salina TURDA  -Turda (cca. 475 km)

Plecare din Bucuresti la 06.00, din parcarea de la Gara de Nord (Calea Grivitei, langa Muzeul CFR) pe traseul Pitesti -Rm. Valcea. Strabatem Valea Oltului, cel mai lung defileu din tara noastra, unde vizitam Man. Cozia (sec. XIV) ctitorie a lui Mircea cel Batran, ce pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec. XIV. Continuam traseul spre Salina din Turda, un adevarat muzeu de istorie al mineritului in sare, reamenajata intr-o maniera foarte pitoreasca si reintrodusa in circuitul turistic in anul 2010. Ne intoarcem la Turda pentru cazare la pensiune / hotel 3*.

Ziua 2.VALEA ARIESULUI  -PESTERA URSILOR -TEBEA -DEVA  (cca. 325 km)  

Mic dejun. Incepem traseul pe Valea Ariesului, care strabate una din cele mai frumoase zone etnografice ale Romaniei si unde vom admira peisaje naturale unice si spectaculoase. In Campeni, considerat „capitala” Tarii Motilor, cartierul general atat al iobagilor condusi de Horea, cat si al ostilor romanesti conduse de Avram Iancu in 1848-1849, admiram statuia ecvestra a revolutionarului pasoptist. Mai departe, vom vizita Pestera Ursilor cu cele trei galerii deschise turistilor: Galeria Emil Racovita, Galeria Ursilor si Galeria Lumanarilor, unde vom admira in traseul de cca 500 m, adevarate minuni naturale. Continuam traseul spre Tebea, unde vom afla legenda Gorunului lui Horea, un stejar vechi de 400 de ani si circumferinta de 9 m si vom vizita mormantul lui Avram Iancu. Deplasare la Deva pentru cazare la o pensiune 3*.

Ziua 3. Cast. CORVINILOR -Bis. DENSUS – ALBA IULIA -BUCURESTI (cca. 510 km)  

Mic dejun. Dimineata incepem vizita la Castelul Corvinilor (sec. XIV) transformat de Iancu de Hunedoara intr-un mare palat gotic (in sec. XV) unde admiram: portile cetatii, turnurile, santul exterior, capela, Sala Dietei, Palatul Administrativ. In continuare, vizitam Biserica Sf. Nicolae din Densus (sec. XIII), una dintre cele mai vechi biserici de tip bizantin din tara noastra, avand o infatisare ciudata, cu diferite elemente de decor la exterior, provenite de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, aflata la cativa km distanta. Pictura murala, destul de bine conservata, a fost realizata de un pictor care a lucrat si la ansamblul de la Curtea de Arges. Ne deplasam apoi spre Alba Iulia (dezvoltata pe locul anticului castru roman Apulum), unde vizitam Cetatea Alba Carolina (restaurata minutios)- o fortareata cu bastioane de tip Vauban, construita in sec. al XVIII-lea. Seara, intoarcere in Bucuresti (Gara de Nord), in functie de trafic si conditiile meteo.

DATE de PLECARE REDUCERE DE PANA LA 15%* LOC in CAM. DBL SUPLIM. SGL COPIL

6 – 12 ANI

30.11.2018 472 lei 555 lei 145 lei 539 lei

 

PRETUL INCLUDE : NU SUNT INCLUSE IN PRET :
  Transport cu autocar cu climatizare, clasif. pentru transp. turistic

– 2 cazari cu mic dejun la pensiune 3* in zona Turda si Deva

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– Vizite la:  Man. Cozia -Salina Turda  -V. Ariesului -Campeni -Pestera Ursilor -Tebea -Cast. Corvinilor -Bis. Densus -Alba Iulia

–  Supliment 5% pentru locuri preferentiale in autocar (primele 3 banchete)

–   Intrarile la obiectivele turistice

–  Taxa de oras pt. fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

 

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

 

Grup minim 25 pers.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (19-24 persoane) se va achita un supliment de 65 lei /persoana;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

*REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  

1.             CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

2.             REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT

3.             REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;